Sari la conținut

Dr. Monica Pop: Ce trebuie să facem înainte de a pleca de acasă. Stimulează imunitatea

Monica Pop
Sursă foto: arhiva Doctorul Zilei

Dr. Monica Pop: Ce trebuie să facem înainte de a pleca de acasă. Stimulează imunitatea. Din păcate, cu toții avem deficit. Iată despre ce este vorba:

Medicul Monica Pop explică importanța unui gest aproape banal, dar care ne ajută să avem un sistem imunitar mai puternic.

Potrivit medicului, înainte de a pleca de acasă, dimineața, este bine să luăm o bucățică de brânză, șuncă sau un ou pentru o sănătate mai bună.

Alimentaţia, vitaminele, proteinele, mineralele ne ajută să avem o imunitate de fier, iar vremea ne spune că e cazul să începem să ne protejăm sistemul imunitar.

Astfel, „mecanismul de apărare va fi în „acțiune”, iar şansele de îmbolnăvire vor fi mult, mult mai mici”, recomandă doctorul Monica Pop.

„Tratament pentru creşterea imunităţii – Proxilaxia îmbolnăvirii

Potrivit medicului Monica Pop,  „aproape toată populaţia are deficit de Vitamina D3 şi e expusă la îmbolnăviri”. Așadar, renumitul doctor recomandă un tratament ce durează o lună de zile.

Iată în ce constă acest tratament:

– Isoprinosine 3 pe zi, un flacon

– Vitamina A – 2 capsule pe săptămână (sau 1-2 ml se bea din soluţie de Vit A)

– Vitamina D3, f. f. importantă și necesară, 3000-5000 u zilnic. La persoane cu deficit mai mare, chiar 8000 – 10000 u/zi.

Tot acest tratament durează o lună, a precizat medicul Monica Pop, citată de Antena 3.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel