sâmbătă, iulie 24, 2021

Olivia Steer, fosta prezentatoare TV, este recunoscuta pentru faptul ca militeaza pentru o viaţă sănătoasă şi pentru alimentaţia raw vegan. Ea a luat atitudine pe Facebook în subiectul bebelusilor cu SHU.

Ea a declarat că ancheta autoritatilor încearcă muşamalizarea adevăratei cauze a apariţiei cazurilor de SHU: vaccinările. Vehementă în combaterea vaccinărilor, Olivia Steer susţine că nu brânza de vaci a îmbolnăvit copiii, ci mercurul, aluminiul şi formaldehida din vaccinuri care, aşa cum afirmă ea, ar avea o legătură de cauzalitate cu SHU. Prof. dr. Monica Pop, managerul Spitalului de Oftalmologie, consideră că această teorie este o aberaţie: “Cine crede în Olivia Steer îşi poate ucide copilul. Vaccinurile sunt de import şi ar fi îmbolnăvit copii din mai multe ţări sau măcar din mai multe

zone din România. Formaldehida este o substanţă care sterilizează, iar în vaccinuri, dacă există, sigur este dozată în aşa fel încât să nu dăuneze organismului”

“Este exclus ca bebeluşii să se fi îmbolnăvit de la un vaccin, aşa cum susţin unii. Toate cele folosite în Programul Naţional de Imunizare se obţin prin inginerie genetică, nu conţin tulpini vii atenuate care să fi putut da un sindrom diareic”, a declarat Dr. Carmen Murariu, epidemiolog la Spitalul “Marie Curie”.

“Agenţia Naţională a Medicamentului a precizat că vaccinul Hexacima este aprobat de Agenţia Europeană a Medicamentului şi

pus pe piaţă doar după testare. În legătură cu speculaţiile referitoare la posibila asociere între cazurile de SHU şi administrarea vaccinului Hexacima, precizăm că, în conformitate cu înregistrările disponibile, niciunul dintre copiii diagnosticaţi cu SHU nu a fost vaccinat cu Hexacima “, precizează Ministerul Sănătăţii într-un comunicat.

Ultimele stiri

Parteneri
Ai gasit o seringă participantă la tombola. Click pe ea pentru a o colecționa.