Sari la conținut

Olivia Steer, declarații neașteptate. „Imunitatea se cumpără”

Olivia Steer, declarații neașteptate. „Imunitatea se cumpără”.

Olivia Steer este cunoscută pentru pasiunea cu care susține produsele naționale. De asemenea, este un veritabil simbol al mișcării antivacciniste. Într-un mesaj pe pagina sa de Facebook, soția lui Andi Moisescu vorbește despre importanța imunității. Steer amintește și de atenția pe care trebuie s-o acordăm modului în care ne hrănim.

„Azi, în hala mare din Piața Matache, producătorii locali își așteptau clienții. Cu marfă proaspătă, de calitate, neiradiata, cum nu găsești în nici un supermarket, nici să dai cu tunu’! Căutați-i în fiecare zi și cumpărați de la ei: au nevoie de voi, în aceeași măsură în care aveți voi nevoie de ei”, a spus Olivia Steer.

Olivia Steer, declarații neașteptate. „Imunitatea se cumpără”

Fosat vedetă Pro TV își îndeamnă urmăritorii să cumpere fructe și legume proapsete de la țărani, din piață, nu de la supermarket. Olivia Steer ține să precizeze că producătorii locali au la fel de multă nevoie de noi, pe cât avem noi de ei.
„Daca nu v-a spus-o nimeni, încă, iată!, v-o spun eu: imunitatea se cumpără, cu fiecare fruct parfumat și legumă proaspătă, de la tarabele românești, la prețuri mai mult decît decente. Asta daca îți pasă de tine și de comunitatea ta. Daca nu, liber în hipermarket, la produse de import iradiate, ce au valoarea nutritivă a unei crete și a unui burete stors. Fiecare e ceea ce gîndește, simte și mănîncă! Hai, sănătate!”, a mai spus aceasta.

Măsuri prin care poți să eviți depresia cauzată de pandemia de coronavirus

„1. dați-vă măștile jos (legal, oricum nu exista obligativitatea purtării lor),
2. ieșiți în aer liber,
3. faceți sport și alergați în parcuri,
3. îmbrățișati-vă, cînd va revedeți,
4. zîmbiți-vă și rîdeți cu gura pînă la urechi,
5. luați-vă imunitatea înapoi
6. și viețile!”, a mai scris vedeta pe pagina sa de Facebook.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.