joi, februarie 2, 2023

Ion Cristoiu: M-am simțit cumplit de obosit. Dr. Monica Pop, reacție neașteptată: Aceasta a fost o campanie de dezinformare

Dr. Monica Pop critică dur absența informațiilor clare cu privire la posibilele reacții ce pot apărea după administrarea celor două doze de vaccin. Aceasta a declarat luni, la Antena 3, că atunci când vorbești de medicină, de medicamente, nu există cuvântul „sigur”.

Te-ar mai interesa: Dorian Popa, pe masa de operație! Probleme serioas...

Dr. Monica Pop reclamă dreptul la o informare corectă: „Aceasta a fost o campanie de dezinformare”

„Cum să știe lumea, dacă s-a spus pe toate televizoarele că e un vaccin sigur? Cuvântul acesta nici nu trebuie să există în medicină. Nu există cuvântul acesta! Trebuiau să spună de la început că sunt și efecte adverse. Că unele sunt foarte severe, că sunt puține acelea severe, dar sunt.

Iar când eu am spus că nu știi ce te poate aștepta după un timp, pentru că nu sunt studii în sensul acesta, știți bine ce s-a întâmplat. Și, mai mult decât atât, înțeleg că acest vaccin de la AstraZeneca este contraindicat persoanelor peste 55 de ani, pentru că nu s-au făcut studii.

Te-ar mai interesa: Semne de alarmă: Leșin, amețeală, confuzie, sau ve...

Păi dacă nu s-au făcut studii, nu putem să fim sceptici? Nu e normal să știm și să fim informați? Și foarte bine spune domnul Cristoiu, aceasta a fost o campanie de dezinformare, nu una de informare”, a declarat reputatul medic oftalmolog.

Imagini pentru ion cristoiu

Ion Cristoiu: M-am simțit cumplit de obosit

Reacția Monicăi Pop vine în contextul în care jurnalistul Ion Cristoiu a declarat, în aceeași emisiune, că nu s-a simțit bine după cea de-a doua doză de vaccin anti-covid.

Te-ar mai interesa: Am colesterol, pot mânca ouă? Răspunsul este cât s...

„Am văzut deja pe Facebook că se dramatizează ca un argument împotriva vaccinării. Eu m-am simțit, și am înțeles că nu sunt singurul, cumplit de obosit. Aseară când am înregistrat pastila mea video toți au remarcat faptul că abia vorbeam.

După rapel am dormit vreo oră-două, nu am reușit să mă refac. Aseară eram mort de oboseală. M-am trezit dimineață vioi, dar pe la prânz iar m-am simțit obosit. Eu am reclamat faptul că exist posibilitatea unor reacții adverse și că nimeni nu le previne.

Te-ar mai interesa: Suferi de insomnie? Dr. Cezar spune cum poți avea ...

Adică vaccinarea are loc într-o voioșie comunistă, adică hai cu toții la Bumbești-Livezeni, totul e frumos, însă nu văd de ce nu s-ar spune”, a explicat jurnalistul.

Ion Cristoiu a ținut să sublinieze faptul că declarația sa nu se dorește a fi un argument împotriva vaccinării. Acesta ar vrea doar ca autoritățile să explice, pe larg, care sunt efectele secundare ale vaccinului anti-covid.

Te-ar mai interesa: Amestec băbesc pentru bronșită. Tratamentul se țin...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private