Sari la conținut

„Draga mea soacră”: omagiu emoționant al Camillei, în primul discurs ca Regină Consoartă

„Draga mea soacră”: omagiu emoționant al Camillei, în primul discurs ca Regină Consoartă.

Camilla a spus că i se simte foarte mult lipsa Reginei Elisabeta și că atât ea cât și regele Charles au simțit un „un confort imens” din condoleanțele primite din întreaga lume.

Camilla a folosit primul ei discurs în noul ei rol de Regina Consoartă pentru a vorbi cu căldură despre cât de mult îi este „foarte dor„ de „draga ei soacră”, Regina Elisabeta a II-a.

Vorbind la o recepție în cadrul Palatului Buckingham pentru câștigătorii Concursului de eseuri Queen’s Commonwealth 2022, Camilla a spus: „Nu pot începe fără să-i aduc un omagiu scumpei mele soacre, regretata Majestate, care este mult în gândurile noastre astăzi și care este ne este atât de dor tuturor.”

Queen Consort Camilla pays tribute to 'dear mother-in-law' Queen Elizabeth | Arts And Entertainment | tylerpaper.com

„Draga mea soacră”: omagiul Camillei, în primul discurs ca Regină Consoartă

Reflectând asupra impactului pe care moartea Reginei l-a avut asupra familiei regale, ea a continuat să spună: „În ultimele luni, soțul meu și cu mine ne-am bucurat enorm de la mesajele de condoleanțe pe care le-am primit și le primim în continuare. din cele patru colţuri ale lumii.

Ne-au reamintit că cuvântul scris are o capacitate unică de a conecta, de a vindeca, de a liniști și de a oferi speranță, chiar și în mijlocul durerii”.

Potrivit news.sky.com, Camilla a folosit, de asemenea, ocazia pentru a reaminti audienței de dăruirea neclintită a Reginei față de Commonwealth. Regina consoartă a reamintit mulțimii că regretatul monarh a fost patronul Societății Regale Commonwealth din 1952 și a descris cum „viziunea sa de a îmbunătăți viața și perspectivele tuturor cetățenilor din Commonwealth a rămas, după cum știți, foarte aproape de inima ei”.

Făcând aluzie la un citat din prima regina Elisabeta, ea a adăugat:

„În această dată, 17 noiembrie, regina Elisabeta I a urcat pe tron, în 1558. Ea a spus odată despre ea însăși că, deși era conștientă de meritele monarhilor care o precedaseră, „nu ai avut niciodată niciunul care să vă iubească mai bine”.

„O descriere care s-ar putea aplica la fel de bine reginei Elisabeta a II-a și dragostei ei de durată pentru Commonwealth”, a adăugat Camilla. 

Camilla este cunoscută pentru dragostea ei pentru lectură și deține mai mult de șase patronate legate de literatură

La recepția de la Palatul Buckingham au participat câștigătorii concursului de eseuri Commonwealth din 2022 și familiile acestora, precum și alte figuri literare. Câștigătorii, cu vârste cuprinse între 13-17 ani, au scris despre tema leadershipului, călătorind din Noua Zeelandă, Australia, India și părți din Marea Britanie, pentru a-și primi premiile lor de la Regina Consoartă.

Regina Elisabeta a II-a, în timpul mesajului său de Ziua Aderării din februarie, a scris că dorește ca Camilla să primească titlul de Regina Consoartă atunci când Prințul Charles va deveni rege.

Anunțul ei neașteptat și lauda publică pentru Camilla au fost privite ca o dorință a Reginei pentru o succesiune fără probleme.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel