Sari la conținut

Regina Elisabeta a II-a a interzis să îi fie fotografiată acestă parte a corpului. De ce îi era rușine

La fel ca restul muritorilor, Regina Elisabeta s-a simțit nesigur în privința anumitor părți ale corpului ei, ceea ce o împiedica să apară cu această zonă descoperită în fața publicului, așa cum a dezvăluit recent unul dintre ultimii fotografi care a avut onoarea de a lucra cu regretatul monarh cu puțin timp înainte de a muri.

Insecuritățile reginei Elisabeta

John Rankin Waddell a dat asigurări în podcastul „Tea with Twiggy” că Regina Elisabeta a II-a nu era sigură cu privire la o parte a corpului ei, pe care a cerut să nu apară în portretul pe care l-ar face pentru Jubileul ei de platină în 2022.

Ce parte a corpului ei nu i-a plăcut niciodată Reginei Elisabeta a II-a?

Rankin a spus că inițial s-a gândit să facă o fotografie cu regina ținând o sabie pentru a o face să pară puternică și împuternicită, totuși, Majestatea Sa i-a cerut să nu-i lase mâinile descoperite, deoarece nu-i plăceau. „Nu-mi plac mâinile mele”, a spus regina.

Un răspuns pentru care fotograful nu era pregătit, din moment ce o considerase mereu pe regina ca pe o ființă superioară, fără slăbiciuni sau vulnerabilități. Dar John a mai asigurat că monarhul era o femeie foarte inteligentă, cu un mare simț al umorului, care a încercat să-și facă față nesiguranțelor.

De ce a avut regina Elisabeta mâini violet?

De menționat este că, cu puțin timp înainte de moarte, regina a făcut furori în fața publicului după ce o fotografie în care o întâmina pe premierul Liz Truss i-a arătat mâinile mov.

Palatul Buckingham a sesizat că este vorba despre o posibilă problemă de circulație care a fost accentuată de clima londoneză și că în rândul bătrânilor este de obicei frecventă. Dar Reginei Elisabeta a II-a i-a fost întotdeauna greu să se arate vulnerabilă în fața publicului, atât de mult încât atunci când a început să aibă această problemă purta mereu mănuși și când prezenta probleme de mobilitate evita să fie văzută cu baston, până nu a putut să ascundă acest lucru.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel