joi, decembrie 8, 2022

Domnul Cazan Viorel ascunde o poveste dramatică. Bărbatul are 58 de ani, este din Vaslui și suferă de un handicap grav, iar pensia pe care dumnealui o primește este de 64 de lei.

Cu artită avansată și un picior amputat, vasluianul trăiește cu 64 de lei pe lună

Acesta a lucrat ca om de serviciu la școala din Duda Epureni, însă a fost diagnosticat cu artrită și a fost nevoie să i se amputeze degetele de la un picior. În continuare, boala îi macină membrele inferioare și durerile sunt mari.

Te-ar mai interesa: Ai un risc major să dezvolți cheaguri de sânge dac...

Tratamentul minim de care ar avea nevoie, pentru ca durerile să-i fie mai ușoare, ar costa în jur de 360 de lei pe lună. Totuși, vasluianul nu are de unde să facă rost de acești bani, căci el trăiește din indemnizația de handicap.

Mai are câțiva ani buni până la pensionarea de drept și trăiește cu ajutorul vecinilor.

„Prima indemnizație de 64 de lei am primit-o în luna ianuarie a acestui an. Nu pot să știu cum au socotit dânșii, cum au considerat că în 2022, la ce prețuri sunt, la cât valorează viața de zi cu zi, dar doar atât mi-au dat. E foarte puțin, că nu am niciun alt venit și la muncă nu te poți duce în situația mea.

Te-ar mai interesa: Bolile de tiroidă. Endocrinolog: ”La 50 de ani exi...

La muncă trebuie să muncești ziua toată, serios, nu să stai și să te sprijini de pereți de durere, că ești dat afară. Soția mi-a murit, singur îmi port de grijă”, a spus Viorel Cazan, pentru vremeanoua.ro

Domnul Viorel își îngrijește singur rănile provocate de boală

Viorel a povestit, pentru sursa citată, cum și-a curățat singur rănile de viermi. Bărbatul suferă de un handicap grav și are dureri imense.

„De patru ori am avut viermi. M-am chinuit să îi scot singur, când i-am văzut. La spitalul Huși nu mă mai duc, pentru că domnul doctor mi-a spus că am nevoie întâi să merg la Iași, pentru niște analize amănunțite. Îl înțeleg, dar cu 64 lei? Cu ce să ajung la Iași?

Te-ar mai interesa: Semnul ficatului gras care apare în palme. Nu îl i...

Am mai pus niște cârpe, cum am putut. E dureros, e foarte greu totul. Să nu dea Dumnezeu ca nimeni vreodată să fie în neputința mea”, a mai spus bărbatul din Vaslui.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private