Sari la conținut

Dramă de nedescris. Vedeta care își îngroapă al doilea copil. A murit în urma unor complicații ale cancerului de colon

doliu
sursa foto arhiva doctorul zilei
doliu

Fiul Tinei Turner, Ronnie, a murit din cauza complicațiilor cauzate de cancerul de colon.

Potrivit biroului medicului legist din Los Angeles County, el suferea și de boală cardiovasculară aterosclerotică – care este o acumulare de plăci de colesterol în pereții arterelor care provoacă obstrucția fluxului sanguin – la momentul morții sale.

Săptămâna trecută, soția lui Ronnie de 17 ani, Afida, a anunțat că acesta a murit pe 8 decembrie, la vârsta de 62 de ani, prin intermediul Instagramului ei.

„Doamne, Ronnie Turner, un înger veritabil, cu un suflet enorm, un om de o înaltă spiritualitate, soțul și cel mai bun prieten al meu…

Sufletul tău pereche, am fost mereu lângă tine, am făcut tot ce mi-a stat în putință și nu am reușit să te salvez. Te iubesc pentru acești 17 ani trăți împreună. Este o situație foarte, foarte gravă și sunt extrem de supărată”, a transmis Afida Turner, potrivit Page Six.

Mesajul Tinei Turner după pierderea celui de-al doilea fiu al ei

„Ronnie, ai părăsit această lume mult prea devreme. Cu amărăciune, închid ochii și mă gândesc la tine, preaiubitul meu fiu”, este mesajul public transmis de Tina Turner, pe rețelele de socializare.

Ronnie, care a supraviețuit unui diagnostic anterior de cancer, a fost găsit că se luptă să respire în afara casei sale din Los Angeles, joia trecută, a dezvăluit TMZ.

Paramedicii s-au grăbit apoi la casa din Valea San Fernando, unde au găsit trecători care încercau RCP.

Dar eforturile lor au eșuat în cele din urmă, iar Ronnie a fost declarat mort la fața locului.

Cauza morții nu a fost anunțată până de curând, noul raport numind cancerul de colon drept vinovat, potrivit Page Six.

Ronnie Turner a fost și el artist, moștenind talentul părinților săi. A fost cântăreț, făcând parte din trupa „Manufactured Funk”. A apărut, de asemenea, în filmul documentar despre mama sa, „What’s Love Got to Do with It”, din 1993.

Etichete:

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel