vineri, iunie 18, 2021

Dramă fără margini în Suceava, unde o femeie a fost spulberată pe trecerea de pietoni de un șofer care nu i-a acordat prioritate. Femeia era însoțită de fiica ei de 2 ani care se afla în cărucior.       

Reprezentanții Școlii Militare de Subofițeri de Jandarmi „Petru Rareș” Fălticeni au trasmis un mesaj, după aflarea veștii accidentării mortale a colegei lor.

„Colectivul Școlii Militare de Subofițeri de Jandarmi „Petru Rareș” Fălticeni se află în stare de șoc. Vestea tulburătoare a decesului colegei noastre, ofițer Airinei Irina-Cristina a venit astăzi în jurul orei 14.00, în urma unui grav accident rutier. În vârstă de 40 de ani, maior Airinei Irina-Cristina a fost purtător de cuvânt și ofițer specialist în cadrul școlii din anul 2009.

Era o fire mereu veselă, optimistă, ambițioasă

și plină de energie.

Fetița ei, de aproape 2 ani este grav rănită, însă cu șanse de supraviețuire. Ofițerul se afla în concediu de creștere a copilului, iar la ultima vizită pe care a făcut-o în școală cu ocazia trecerii în rezervă a unui coleg, în luna septembrie, oricine putea observa că este o femeie împlinită, atât pe plan personal, cât și pe plan profesional. Așa va rămâne în amintirea noastră, a tuturor. Suntem alături de familia îndurerată și-i transmitem sincere condoleanțe. Dumnezeu să o odihnească în pace!”, au scris aceștia.

Femeia călcată pe trecerea de pietoni avea 40 de ani și

a fost purtător de cuvânt al Școlii de Jandarmi din Fălticeni. Irina Cristina Airinei era căpitan la școala de Școala de Subofițeri de Jandarmi din Fălticeni, iar în prezent era în concediu de creștere a copilului, potrivit Obiectiv de Suceava.

Femeia a fost proiectată în aer zeci de metri, în urma impactului violent, în timp ce copilul a plonjat 30 de metri în aer, pe trotuar. Echipajele medicale au găsit-o pe femeia jandarm în stare de inconștiență.

Ultimele stiri

Parteneri