duminică, septembrie 25, 2022

Duke, câinele erou! Povestea câinelui adoptat care a salvat de la moarte copilul familiei sale.

Un câine, salvat dintr-un adăpost în urmă cu șase ani, și-a răsplătit salvatorii cu vârf și îndesat. Câinele, pe nume Duke, i-a trezit într-o noapte pentru a-i anunța că copilul lor a încetat să mai respire.

Povestea câinelui adoptat care a salvat de la moarte copilul familiei sale

Într-o seară, soţii Brousseau, din Portland, Connecticut, au avut parte de şocul vieţii lor. Practic, Duke i-a salvat salvat viața bebelușului Harper, în vârstă de nouă săptămâni, după ce s-a repezit în dormitorul părinților ei, în când a observat că ceva nu era în regulă. Câinele, care a fost luat de familia Brousseau în urmă cu șase ani, a sărit pe patul cuplului și a început să tremure incontrolabil.

Te-ar mai interesa: Speranț pentru bolnavii de CANCER. Ce declanșează ...

A început să sară când pe mamă, când pe tată, și era atât de agitat încât a reuşit să-i trezească pe amândoi.

„De obicei, este un câine ascultător. Agitaţia lui mi s-a părut foarte bizară”, a spus Jenna Brousseau, CBS, preluat de DailyMail.

În acel moment a simţit că ceva rău s-a întâmplat. S-au ţinut după câine şi el i-a dus către camera fiicei lor de doar nouă săptămâni, Micuţa Harper nu mai respira. Jenna a sunat de urgenţă la spital şi a chemat o ambulanţă. Medicii au transportat-o la o unitate mediclaă şi, după zeci de minute de şoc, micuţa a fost salvată.

Te-ar mai interesa: Ce ai văzut prima dată în imagine? Asta influențea...

Duke, câinele erou! „Ne-a fost scris să-l adoptăm”

Datorită patrupedului Duke fetiţa familiei Brousseau trăieşte. Câinele a simţit pericolul şi a făcut tot ce a ţinut de el pentru a-i anunţa pe stăpâni. Mama bebelușului a recunoscut că, pur și simplu, câinele pe care ea și soțul său l-au salvat de pe străzi, a fost, la rândul său, salvatorul copilului lor.

„Dacă Duke nu reacţiona în felul acela, ne-am fi culcat la loc. Este câinele perfect! E clar că ne-a fost scris să-l adoptăm”, a spus mama fetiţei.

Te-ar mai interesa: Ce sunt terorile nocturne și cum ne afectează ele ...

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private