luni, februarie 6, 2023

Lovitura pentru trustul PROTV vine din partea lui Cabral, care a luat decizia de a se rerage după un maraton de muncă infernală, ce au avut drept rezulat epuizarea și oboseala cronică.

Acesta și-a manifestat starea de oboseală cronică după show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, care se pare că și-a pus amprenta și asupra prezentatorului, nu doar asupra participanților supuși unor condiții vitrege.

Te-ar mai interesa: Tot ce trebuie să știi despre uleiul CBD...

Realizatorul „Ce spun românii”, și-a anunțat retragerea, manifestându-și dorința de a petrece timpul cu familia și de a se odihni.

„Și să nu înțelegi că mă vait. Neah, nu-i cazul. Dar mă opresc acum tocmai ca să n-ajung să mă vait.

M-au învățat ai mei ce-i munca de la 14 ani. Muncesc de la 17 ani neîntrerupt. Într-un ritm de om nebun. În meseria mea am 25 de ani pe post. Cu pauze minime, cu două sau chiar trei proiecte în difuzare în același timp, ba chiar și cu emisiuni diferite difuzate simultan pe trei posturi diferite. Am încercat în fiecare minut să învăț, să fiu mai bun, să respect, să fac bine.

Te-ar mai interesa: Boala care a răpus-o pe Maria României. Care sunt ...

Nu știu cât am reușit, dar știu că am încercat. Acum… nu-și închipuie nimeni că se va opri din învârtit bolovanul ăsta pe care trăim pentru că pun eu cracu’n frână. Nu va dispărea gravitația și nici nu se vor opri iepurii din făcut dragoste. Toate merg mai departe bine-mersi.

Doar că eu… Eu… o să fiu p-aci, la sud de București, cu copiii mei, cu Andreea, cu Artemis, cu ai mei, cu toți ai mei. Și sper să fim bine. Ceea ce vă doresc din inimă și vouă”, este o parte a mesajului scris de prezentator pe cabral.ro.

Te-ar mai interesa: Nu neglijați aceste simptome! Pot anunța prezența ...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private