joi, decembrie 1, 2022

Dureri de spate: Încercați ACESTE remedii casnice care vă vor ajuta să reduceți durerea.

O mulțime de oameni suferă de dureri de spate și această durere se poate datora mai multor motive. De la o postură proastă, până la ore lungi de stat la birou, motivul durerii fiecăruia poate fi diferit.

Cu toate acestea, pentru a vă ameliora durerea, puteți consulta un medic care vă poate ghida.

Te-ar mai interesa: Ce boli se pot moșteni de la părinți. Atenție la a...

Pe lângă asta, poți încerca și diferite exerciții sau posturi de yoga care te vor ajuta cu durerea. De asemenea, puteți încerca câteva remedii de casă care pot ajuta la relaxarea mușchilor și, împreună cu acestea, pot reduce durerea.

Dureri de spate: Încercați ACESTE remedii casnice care vă vor ajuta să reduceți durerea

Mai mult decât atât, aceste remedii la domiciliu vă pot ajuta atunci când apare durerea bruscă, atunci când este posibil să nu aveți posibilitatea de a vizita un medic.

Iată, în cele ce urmează, câteva dintre remediile de acasă care vă pot ajuta să vă reduceți durerile de spate.

1. Întindere: Aceasta este o modalitate prin care se poate reduce durerea prin întinderea mușchilor, ligamentelor și tendoanelor. Când te întinzi, tensiunea din mușchi se reduce și asta reduce durerea din mușchi. Există diferite întinderi pe care le puteți efectua pentru a calma durerea, cum ar fi atingerea degetelor de la picioare, poziția copilului și multe altele.

Te-ar mai interesa: Bancnota piramidă și alte ritualuri magice care te...

2. Masaj: Când suferiți de durere, încercați să masați zona pentru a calma durerea. Poți cere cuiva să te ajute și te vei simți mai bine instantaneu. Există diferite tipuri de masaje pentru spate pe care le puteți face pentru a reduce durerile de spate.

3. Terapie cu căldură sau rece: Terapia cu căldură sau rece poate ajuta la reducerea durerii. Când aplicați căldură sau frig în zona afectată, mușchii au tendința de a se relaxa, ceea ce în cele din urmă ajută la reducerea durerii.

Te-ar mai interesa: Cele 3 simptome de CANCER la care trebuie să fii a...

4. Schimbați-vă pantofii: Purtarea pantofilor care nu sunt confortabili poate în cele din urmă să vă rănească spatele și, prin urmare, este important să alegeți pantofi confortabili și care să nu provoace dureri de spate.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private