marți, iunie 28, 2022

Dureri menstruale: 6 moduri de a face față sindromului premenstrual și durerilor menstruale.

Potrivit studiilor, majoritatea femeilor (până la 80%) resimt durere sau disconfort înainte și în timpul menstruației. Acest lucru este cauzat în principal de contractarea uterului pentru a elimina mucoasa uterină.

Durerea, resimțită ca niște crampe înaintea menstruației, este foarte frecventă și durează, de obicei, una sau două zile. Aceasta poate apărea în zona pelviană, la nivelul spatelui, coapselor sau stomacului.

Te-ar mai interesa: Câte vieți a salvat vaccinul anti-covid la nivel m...

De obicei, durerea începe imediat sub buric și radiază înspre coapse și spate. Severitatea acestor crampe menstruale diferă de la o femeie la alta. În unele cazuri, sunt resimțite ca o durere ușoară. În alte situații, acestea pot fi severe și pot chiar provoca stări de vomă.

Dureri menstruale: 6 moduri de a face față sindromului premenstrual și durerilor menstruale

PMS este ceva prin care trece fiecare femeie. Sindromul premenstrual (PMS) cu crampe de stomac, schimbări teribile de dispoziție, balonare, dureri de spate, dureri de sâni etc. sunt câteva lucruri prin care trec femeile în timpul perioadelor menstruale.

Deși există capsule de ameliorare a sindromului premenstrual, o formulă pe bază de plante concepută pentru a atenua simptome precum balonarea, crampele stomacale, acneea hormonală, schimbările de dispoziție, iritabilitatea și multe altele pentru a-i ajuta pe cei care se confruntă cu simptome foarte severe ale menstruației, specialiștii insistă că în loc de analgezice, trebuie să încerci o alternativă naturală pentru a ajuta la reglarea ciclului menstrual și a scăpa definitiv de simptomele PMS și PCOD.

Te-ar mai interesa: VITAL pentru HEMOFILIE, arși, ambulanțe, zone de r...

1. Pungile de apă caldă sau chiar tampoanele termice ajută cu siguranță la ameliorarea crampelor relaxând mușchii abdomenului și îmbunătățind fluxul sanguin oferindu-vă o ușurare atât de necesară.

2. Apa se întâmplă să fie remediul magic pentru majoritatea problemelor noastre. Bea multă apă ajută la gestionarea balonării și, de asemenea, ajută la crampe.

3. Evitați deliciile prăjite, sărate și zaharoase care pot agrava crampele și durerile musculare prin creșterea inflamației și a balonării.

Te-ar mai interesa: Dieta minune a călugărilor japonezi: 10 kilograme ...

4. Exercițiile ușoare sau yoga pot să nu pară ideea potrivită la momentul respectiv, dar aceste activități eliberează hormonul fericit numit endorfine, care ajută la relaxarea mușchilor și la reducerea durerii.

5. Eliminați stresul. Niciodată nu se poate sublinia destul de mult nevoia de a te de-stresa. Încercați să respirați adânc sau să meditați sau faceți oricare dintre activitățile voastre care vă ajută să eliberați stresul.

Te-ar mai interesa: Gel injectabil ce poate „lipi” fisurile coloanei v...

6. Condimentele pot fi foarte utile pentru a obține ameliorarea atât de necesară din aceste simptome dureroase și în mare parte incomode prin echilibrarea hormonilor. Ierburile ayurvedice precum Ginseng, Gokshur și Schinduf s-au dovedit a fi foarte eficiente în a ajuta cu simptomele PMS.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private