joi, iulie 29, 2021

Ianuarie abundă în evenimente astrale, vom avea două eclipse importante, pe 6 ianuarie una solară, iar pe 21 ianuarie una lunară, dar și o Super Lună.

De asemenea, Uranus își reia mersul direct, iar

Venus intră în Săgetător. Este vânzoleală mare pe cer, iar noi, oamenii, suntem direct în bătaia puștii.

Să nu uităm că eclipsele amplifică. De parcă mai era nevoie, făcea Luna Nouă destul în sensul acesta. E ca și cum eclipsa va turna gaz e foc. Nu e neapărat rău, mulți dintre noi lucrăm mai bine sub presiune, iar exploziile tind să ne capteze atenția.

Pe 6 ianuarie, avem eclipsă solară parțială. Atât Luna Nouă, cât și Soarele se află în Capricorn. Investește în tine și vino cu proiecte noi! Dacă ai visat să faci ceva uluitor, profită de abilitatea Capricornului de a transforma orice metal

în aur.

Eclipsa în Capricorn ne aduce superputeri, dar legătura cu Saturn ne avertizează să fim calculați și strategici. Nu așteptați să vă cadă nimic din Cer, nu e vorba aici de noroc, ci de pregătire. O plăcută legătură cu Neptun ne încurajează să avem vise mărețe și să avem o minte creativă ( dar nu superficiali, Capricornul detestă asta!).

2018 a fost pentru marea majoritate un uragan emoțional copleșitor. Mulți au mutat munții în acest an, alții au rămas paralizați fiindcă a fost mult prea covârșitor, potrivit astrologilor americani.

Elementele cu care vine 2019 ne vor lăsa loc să

respirăm. Anul debutează în forță cu ianuarie, care ne aduce 2 eclipse importante, iar odată cu ele Luna Nouă și Super Luna.

Care sunt sfaturile astrologilor americani pentru 2019

Găsește-ți scopul, țelul! Jupiter, marele benefic îi va ajuta pe cei care și-au propus dezvoltare și abundență.

Descoperă-ți talentul, abilitățile. Vei putea să te afirmi. Capricornul te va ajuta, fiind un semn care poate construi un imperiu de la zero, dar doar prin multă muncă.

Nu este perioada ajutoarelor, de niciun fel. Vor ajunge în vârf doar persoanele foarte muncitoare și ambițioase.

Fiți autentici,

nu mai jucați teatru. E momentul să cadă măștile. În 2017 și 2018, a existat multă emfază în semnele Leu și Vărsător, întrucât nodurile lunare și eclipsele au activat în aceste semne. Aceste activări au dorit să ne arate cine suntem, dar și să se dea puțin în spectacol.

Acum, nodurile lunare au schimbat semnele și au intrat în Rac și Capricorn.

Rezultatul? Noi capitole. Iar ele se scriu începând cu ianuarie, momentul primei eclipse solare care are loc în Capricorn.

Vom fi trași serios de mânecă să fim autentici. Nu vei putea reuși dacă ceea ce faci nu e adevărat, serios, onest.

Asumă-ți

răspunderea faptelor tale! Influența astrală puternică a celor două semne Rac și Capricorn ne va cere imperios să avem grijă de cei dragi. Dar dacă nu ne vom opri să ne îngrijim și de noi, suntem în pericol de surmenare.

Așadar, ca notă generală, 2019 poate fi caracterizat astfel: afirmă-te sau ascunde-te. Oricum alegi, nu o face pe jumătate, ci asumă-ți și fii real. Fă-o cu atenție, cu dragoste, cu efort și în cunoștință de cauză.

Dacă vei crede în el, 2019 va fi anul împlinirilor, dar, cel mai important, al schimbării. Diamantele se fac, însă e nevoie de presiune și perseverență pentru a le face să strălucim în felul în care ne dorim.

Ultimele stiri

Parteneri