Sari la conținut

Edgar Cayce, cel din urmă profet al omenirii, considera alimentația un medicament. Alimente care te feresc de boală

Edgar Cayce
Sursa foto: incredibilia.ro
În concepția lui Edgar Cayce, alimentația este în primul rând un medicament.

În concepția lui Edgar Cayce, condiderat a fi ultimul mare profet al lumii și precursorul medicinei alternative, alimentația este în primul rând un medicament. Fiecare boală poate fi tratată printr-un regim de viață și alimentar corect.

Cayce ne aminteste ca anumite alimente sunt foarte nefaste: prajelile, patiseria, dulciurile, amidonul, grasimile animale prajite, painea alba, zaharul alb etc. Asadar, fara prajeli, fara paine alba,  fara produse de patiserie.

Produsele de patiserie, painea alba ar trebui sa fie scoase total din alimentatie sub orice forma. Niciodata nu sunt bune pentru organism.

Edgar Cayce, profetul vindecător. Sfaturi pentru o sănătate de fier

În conformitate cu citirile lui Cayce, produse alimentare au o anumită caracteristică de vindecare:

  • Puterea legumelor: Legumele reconstruiesc materia cenusie cu mult mai repede decat carnea si zaharurile. De aceea, in fiecare zi ar trebui sa servim macar o masa care sa contina o anumita cantitate de legume crude, ca varza, salata, telina, morcovii si ceapa etc. Si rosii, atunci cand este sezonul lor. Un regim normal trebuie sa contina macar trei legume care cresc deasupra solului si o leguma radacinoasa.
  • Fără cartofi: Pacienților săi obezi, Edgar Cayce le spune: ”Atenție la alimentația cotidiană! Evitați consumul multor produse de patiserie: fără tarte, fără prăjituri cu cremă și fără pandișpanuri. În privința cartofilor, nu le mâncați decât coaja…  Cartofii n-ar trebuie să facă parte din regimul vostru alimentar. Ei pot fi consumați o dată, cel mult de două ori pe săptămână. Dar și în acest caz v-aș sfătui  să consumați doar coaja și miezul care se desprinde odată cu aceasta, și nu interiorul cartofului”.
  • Migdalele: Citirile spun că acestea conțin un tip de vitamina, amigdalina, care ajută la prevenirea cancerului și a imperfectiunilor pielii. Lecturile sugereaza consumarea unei migdale pe zi, minim, ca o masura preventiva.
  • Anghinarea de Jerusalem (topinambur): este recomandată pentru diabetici și pentru persoanele cu o tendinta de a avea o rata ridicata de zahăr în sânge. Se pare că echilibrează pancreasul, ficatul și rinichii. În general , citirile sfătuiesc ca acesta, să fie gatit la aburori,sa se gătească în hârtie Patapar și a se mânca cam o dată, de două ori pe săptămână un cartof de marimea unui ou.
  • Gelatina, are capacitatea de a ajuta glandele sa functioneze mai bine, având în vedere capacitatea lor de a utiliza vitaminele care sunt în sistem . De multe ori, recomanda consumul de legume crude și salate cu adaos de gelatină, în special, morcovi cruzi in gelatina.

Alimente care ajută vindecarea

  • „Alimentul mumiei” sau „desertul mumiei” este descris ca fiind „un aliment pentru corpul spiritual.” Numele, provine dintr – un vis al lui Edgar Cayce în care o mumie s-a resuscit și i-a dat rețeta lui Cayce. (Se fierbe o ceașcă de smochine negre taiate felii, cu o ceașcă de curmale tocate, 1/4 cană făină de porumb (malai) și 2 până la 3 căni de apă la focmic, timp de 10 până la 15 minute. Se poate servi cu lapte sau smantana).
  • Sucul de carne de vite, este recomandat pentru a revigora și consolida organismul, debilitate sau slăbit. Nu este o supă de carne de vită ci, un suc extras din această carne printr-un proces de încălzire. (Carnea este plasată într-un borcan de sticlă care rămâne timp de 3 până la 4 ore în apă clocotită încet. Sucul trebuie consumat cate o linguriță, de 4 ori pe zi.) Acesta, este recomandat în cazul bolnavilor de cancer.
  • Legume, supe, ciorbe: ar trebui sa se consume tot ce contribuie la eliminarea mai buna a toxinelor, impiedicand acumularea deseurilor care perturba organismul atunci cand nu sunt evacuate. Asadar, e nevoie de un regim potrivit cu multe legume, cu multe sucuri de fructe, putine nuci sau deloc, supe, ciorbe, cateva legume.
  • Inlocuirea carnii cu peste si fructe de mare. Cel putin odata sau de doua ori pe saptamana mancati fructe de mare: scoici, stridii, homari.
  • Dulciurile pot fi consumate, dar in cantitati moderate. Putem sa consumam zahar (de trestie sau sfecla), dar care sa nu fie rafinat. Insa, cea mai buna este mierea de albine naturala. Zaharurile sunt necesare pentru construirea corpului, ele favorizeaza fermentatia normala in sistemul digestiv. Deci, de 2-3 ori pe saptamana consumati miere pe paine neagra – caci va furniza combustibilul necesar corpului.
  • Atentie la prajeli. Fara cartofi prajiti, fara carne prajita, fara fripturi, fara peste prajit, nimic din toate acestea.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel