Sari la conținut

Dr. Virgiliu Stroescu dezvăluie o parte din dieta secretă cu care şi-a ajutat sute de pacienţi să slăbească rapid

Virgiliu Stroescu
sursa foto: arhiva Doctorul Zilei
Alimentație sănătoasă pentru om

Dr. Virgiliu Stroescu, medic primar în endocrinologie şi doctor în medicină, a dezvăluit o parte din dieta sa secretă cu care şi-a ajutat sute de pacienţi să revină la o greutate normală.

Dacă vă confruntați cu obezitate sau din anumite motive nu reușiți să daţi jos kilogramele în plus, medicul Virgiliu Stroescu explică soluţia simplă şi la îndemâna tuturor care a dat rezultate la sute de pacienţi.

„Când cineva e foarte gras și vrea să slăbească masiv – și am oameni care au venit cu 140-150 de kilograme și i-am adus la 70 de kilograme – luni, miercuri şi vineri se mănâncă numai supă, 2-3 litri de supă şi nimic altceva.

Supa să fie cât mai vegetală, cât mai gustoasă, dar să aibă jumătate apă. Că dacă ai o cremă de aia, după ce mănânci te faci dublu.

„Organismul se obișnuiește perfect”

Și după o lună se obișnuiește perfect organismul. Azi e post, azi e supă, azi e mâncare obișnuită. Te scoli dimineaţa şi îți bei supa. Ai doi litri, îţi bei apa, te-ai săturat şi pleci sătul că ai băut supa.

După o oră-două te cheamă că iese afară apa şi în ziua aia ai slăbit un kilogram sau jumătate de kilogram. (…)

Eu având niște probleme mai interesante am ales miercurea, în mijlocul săptămânii şi beam numai apă. După o perioadă organismul a învățat, iar miercurea era ziua cu cea mai mare energie a mea”, a spus renumitul medic Virgiliu Stroescu, în cadrul podcastului „Altceva cu Adrian Artene”.

Doctorul zilei whatsapp channel

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si: