Sari la conținut

Adina Alberts, despre efectele adverse ale vaccinului anti-covid. „Mai credeți că totul este o nefericită concidență?”

Adina Alberts, despre efectele adverse ale vaccinului anti-covid. „Mai credeți că totul este o nefericită concidență?”

În ultimile zile, mai multe persoane au suferit efecte secundare grave în urma vaccinării anti-covid. Multe persoane încep să recunoască faptul că efectele adverse de rapel sunt „mult mai puternice decât s-ar fi așteptat”, este de părere celebrul medic estetician.

Într-o postare pe contul său de Facebook, dr. Adina Alberts reamintește că, recent, compania Pfizer și-a retras cererea „pentru autorizarea utilizării de urgenţă a vaccinului anti-COVID19 în India”.

Adina Alberts, despre efectele adverse ale vaccinului anti-covid. „Mai credeți că totul este o nefericită concidență?”

„Încă o dată, se dovedește că ceea ce am tot spus despre vaccinurile bazate pe sistemul ARNm, și anume că nu sunt sigure, este adevărat. Iar o înlănțuire de fapte petrecute în ultima vreme îmi dovedește și mai mult că vaccinurile obținute de Pfizer și de Moderna mai trebuie studiate. Și abia apoi utilizate pe scară largă.

Iată faptele:

  • O asistentă de 55 de ani, fără niciun fel de probleme de sănătate și care a lucrat la ATI la Institutul de Pneumoftiziologie „Marius Nasta” din Capitală a murit la scurt timp după ce s-a vaccinat anti-Covid cu a doua doză. Evenimentul trist s-a petrecut în urmă cu 10 zile. Iar informația a fost confirmată și de managerul unității medicale, fără nicio cauză vizibilă a decesului.
  • Un medic de 32 de ani din Vâlcea a suferit o paralizie facială temporară imediat după ce a primit cea de-a doua doză a vacinului. Adică rapelul…
  • Un profesor universitar de la Cluj în vârstă de 67 de ani, a decedat la două săptămâni de la prima doză de vaccin.
  • Multe dintre cadrele medicale din toată țara recunosc că efectele adverse de la rapel sunt mult mai puternice decât s-ar fi așteptat. Mai ales în contextul experienței profesionale.

Compania Pfizer și-a retras cererea pentru autorizarea utilizării de urgenţă a vaccinului anti-COVID19 în India. După ce Organizaţia Centrală de Control a Medicamentelor din India a refuzat să accepte cererea de autorizare depusă de Pfizer fără un studiu local privind siguranţa şi imunogenitatea vaccinului pentru indieni.

Mai mult, numărul mare de efecte adverse constatate în Europa și Statele Unite i-au făcut pe cei din India să nu accepte procedura în formatul urgenței.
*
Iar toate acestea s-au petrecut în doar câteva zile…

Mai credeți că totul este o nefericită concidență?

*
FDA a avertizat încă de la început că reacțiile adverse la aceste vaccinuri pot fi grave și neașteptate. Și pot include infarctul miocardic, boli autoimune, boli acute de demielinizare, sindrom de Coagulare Intravasculară Diseminată, și chiar moartea.

Vezi tabelul👇”, este mesajul Adinei Alberts.

Ar putea fi o imagine cu text care spune „FDA Safety Surveillance of COVID-19 Vaccines DRAFT Working list of possible adverse event outcomes ***Subject to change Deaths Guillain-Barré syndrome Acute disseminated encephalomyelitis Transverse myelitis Encehalits/myelts/encephloyelit/ meningoencephalitis/meningits/ encepholapathy Convulsions/seizures Stroke Narcolepsy and cataplexy Anaphylaxis Acute myocardial infarction Myocarditis/pericarditis Autoimmune disease Pregnancy and birth outcomes Other acute demyelinating diseases Non-anaphylacticaller reactions Thrombocytopenia Disseminated intravascular coagulation Venous thromboembolism Arthritis and arthralgia/joint pain Kawasaki disease Multisystem Inflammatory Syndrome in Children Vaccine enhanced disease”

 

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.