marți, august 9, 2022

Electrocutat lângă calea ferată! Arsuri pe 70% din corp. Un copil de numai 14 a ajuns în stare gravă la spital după ce a fost electrocutat lângă calea ferată

Incredibil! Un băiat de 14 ani, electrocutat lângă șinele de cale ferată, în Ploiești. A ajuns la spital cu arsuri de gradul 3 și 4 pe 70% din suprafața corpului.

A fost urgență medicală la SMURD Ploiești, în această seară, după ce un minor de 14 ani s-a electrocutat pe liniile de cale ferată, în apropiere de strada Ghighiului, situată la marginea orașului, notează Antena 3.

Te-ar mai interesa: Un neurolog renumit susține că anumite alimente po...

Un adolescent de 14 ani a ajuns în stare grava la spital, după ce s-a electrocutat pe un câmp de la marginea Ploieștiului.

O ambulanță SMURD, de Terapie Intensivă Mobilă cu medic a ajuns imediat în zonă. Cu greu, însă, pentru ca zona era plina de vegetație și era beznă, asa ca echipajelor le-a fost destul de dificil sa ajungă la victima.

Chiar si asa, după acordarea primului ajutor medical, băiatul a fost transportat la Spitalul Judetean de Urgență Ploiesti. În urma evaluării medicale victima prezenta arsuri de gradul III și IV pe 70% din suprafața corporală. Mai exact pe față, pe piept, mâini și picioare.

Te-ar mai interesa: Cum scapi definitiv de ciuperca unghiei. Cele mai ...

În stare gravă

A fost nevoie ca minorul sa fie intubat, și este ventilat mecanic. Medicii fac toate eforturile pentru a-l ține în viață pe adolescent.

Surse medicale spun că la fața locului erau mai mulți copii, care au povestit că se jucau în zonă.

Potrivit datelor anchetatorilor baiatul s-ar fi urcat sa deseneze grafitti pe una dintre garnituri aflata încă sub tensiune, moment în care s-ar fi produs un arc electric, care sa s-a descarcat în corpul minorului.

Te-ar mai interesa: Ce probleme se pot rezolva prin hipnoză: Poți culc...

Poliția a deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private