miercuri, septembrie 28, 2022

Elena Merișoreanu are probleme! Trebuie să fie operată deoarece suferă de o afecțiune la picior și are nevoie de îngrijiri medicale. Când se va opera: 

Îndrăgita cântăreață de muzică populară, Elena Merişoreanu, urmează să fie supusă unei operații, deoarece are probleme cu un picior și necesită îngrijiri medicale.

Pentru moment, din fericire, artista va merge la evenimentele pe care le are în agendă, urmând să fie operată în luna octombrie, notează Kanal D.

Te-ar mai interesa: De ce nu e bine să la culcare cu stomacul gol. Iat...

Elena Merișoreanu trebuie neapărat să fie prezentă la un eveniment important în Ardeal, care a fost mutat în septembrie, atunci când a anunțat că se va opera în octombrie.

Vrea să onoreze toate invitațiile

Pentru că își onorează toate invitațiile, interpreta de muzică populară nu poate lipsi nici de la acest eveniment, chiar dacă starea sa de sănătate nu este chiar una foarte bună.

Îi place să vadă oamenii fericiți și să le transmită energie pozitivă și fericire prin prestațiile sale muzicale, prin cântec, joc și voie bună.

„Căldurile acestea mari m-au făcut să cam renunț la evenimente, pentru că le aveam și departe și este foarte cald.  Mă duc și eu când sunt mai aproape, m-am mai dus prin Ardeal că acolo nu pot să-i refuz.

Te-ar mai interesa: Trigliceride crescute: semne de avertizare care ap...

Aștept acum să merg la un eveniment foarte grandios pe care îl face unul dintre cei mai bogați ciobani din Europa și din cauza asta nici nu m-am operat.

I-am spus că mă operez în octombrie, a pus sărbătoarea la sfârșitul lui septembrie așa că trebuie să mă duc”, a spus îndrăgita solistă de muzică populară.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private