miercuri, decembrie 1, 2021

Anunțul momentului. Dr. Emilian Imbri. „Bucureștiul se va închide mai mult ca sigur/ Va fi un tsunami al infectărilor”.

Într-o emisiune la TVR1, dr. Emilian Imbri a anunțat că trebuie să ne așteptăm la ce

Te-ar mai interesa: OMS a făcut anunțul: „Omicron necesită o acţiune u...

e mai rău și că epidemia de coronavirus va dura și până în 2022. Fostul manager al Spitalului de Boli Infecţioase “Victor Babeş” din Bucureşti a mai afirmat că „va fi din ce în ce mai rău”, în sensul că urmează un „tsunami” al infectărilor. De asemenea, acesta a preconizat că Bucureștiul se va închide „mai mult ca sigur”.

Dr. Emilian Imbri. „Bucureștiul se va închide mai mult ca sigur”

“Mai durează foarte mult. Trecem în anul următor cu mască. Va fi din ce în ce mai rău. Bucureștiul mai mult ca sigur se va închide. Va fi mai rău decât ce a fost. Vor fi pacienți mai mulți

Te-ar mai interesa: Directorul Moderna anunță un nou vaccin pentru Omi...

și cu simptomatologie mai gravă. Situația nu mai este sub control. Trebuie luate măsuri mult mai stricte, nepopulare. Va fi un tsunami al infectărilor. Nu mai e timp de șovăială.

Noi nu ne mai gândim la ziua de azi, noi ne gândim, deja, la Paști. „Vai de mine ce dezastru va fi că vom fi obligați, dar nu o să respectăm!” Deja ai satisfacția că de Paști nu o să respecți. Nu ne gândim că sunt pline terapiile intensive, că sunt pline spitalele”, a declarat medicul Emilian Imbri.

Anunțul momentului. Dr. Emilian Imbri: „Au murit bătrânii. Acum vin la rând tinerii”

Fostul manager al Spitalului de Boli

Te-ar mai interesa: Semne de alarmă că ai lipsă de potasiu – min...

Infecţioase “Victor Babeş” din Bucureşti a avut o reacție dură și în ceea ce privește mărirea numărului de paturi de la terapie intensivă. Dr. Emilian Imbri a avertizat că „acum e rândul tinerilor cu comorbidități”.

„Nu va fi o rezolvare să mărim numărul de paturi de la terapie intensivă la 2.000, de exemplu. În Italia, lucrurile s-au mai lămurit puțin pentru că au murit bătrânii. Acum vin la rând tinerii cu comorbidități.

Ar trebui să colaboreze instituțiile între ele. Nu doar COVID există în România”, a mai spus dr. Emilian Imbri.

Te-ar mai interesa: Medic pneumolog: Cum se realizează evaluarea pacie...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor.

Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri

Ultimele stiri