sâmbătă, octombrie 16, 2021

Emilian Imbri: „Luați în calcul și faptul că o să apară SARS-CoV-4/ Ce vaccin mai așteptăm, că acesta s-ar putea să nu fie eficient”.

Medicul Emilian Imbri a vorbit despre imunitatea obținută natural

sau prin vaccinul anti-covid și virusul SARS-CoV-2, explicând că „momentan se merge pe ideea că rămâne la un nivel rezonabil aproximativ un an de zile”, deși specialiștii încă nu cunosc această perioadă.

„La 10 zile, 14 zile după a doua doză, se poate considera că ai o imunitate rezonabilă și poți sta liniștit. Johnson & Johnson nu are decât o doză, dar la o săptămână, două săptămâni după ce faci vaccinul poți să spui că organismul începe să se apere.

Imunitatea, și imunitatea naturală și cea câștigată prin vaccin, dobândită cu vaccin, au o perioadă după care se pare că încep să scadă forțele de apărare

ale organismului. Perioadă pe care, din păcate, specialiștii încă nu o cunosc, dar se merge pe ideea că aproximativ un an de zile, (…) la fel ca și la vaccinurile gripale obișnuite”, a explicat Imbri.

Emilian Imbri: „Luați în calcul și faptul că o să apară SARS-CoV-4

Emilian Imbri a subliniat că, în contextul în care specialiștii au început să vorbească tot mai mult de posibilitatea ca virusul SARS-CoV-2 să fie rezultatul unui experiment din laboratoarele din Wuhan, China, atunci este posibil să apară și SARS-CoV-4.

„Mai luați în calcul și faptul că o să apară SARS-CoV-4”, a spus

medicul potrivit B1 TV, invocând și discuțiile din SUA, unde administrația Biden și autoritățile americane investighează o teorie conform căreia virusul SARS-CoV-2 ar fi apărut dintr-un laborator de la Wuhan.

Dr. Emilian Imbri consideră că, deși Pfizer s-a arătat gata să pregătească o nouă variantă de vaccin în cazul în care va fi nevoie, modificările SARS-CoV-2 încă nu se cunosc. Prin urmare, „nu poți să fabrici nimic împotriva unor chestii care nu știi când vin”. În acest context, el a vorbit și despre teoriile privind originile virusului.

„Pfizer a anunțat că, în eventualitatea în care se va

dovedi că este nevoie, pregătește practic a treia doză, sau un vaccin care să se facă fie că îl faci ca și cum îl faci pentru prima oară și devine un vaccin gripal, care se face anual, fie că îl faci strict țintit pe SARS-CoV-2 cu modificările.

Atenție! Modificările care n-au apărut nu se cunosc și, ca atare, nu poți să fabrici nimic împotriva unor chestii care nu știi când vin. Mai luați în calcul și faptul că o să apară SARS-CoV-4. Nu știu dacă există așa ceva, eu zic așa ca și o previziune.

(…) Dacă ei au făcut minuni în laboratoare și a ieșit acesta, mai poate să iasă unul, fie că este

cu voie, fie că este fără voie. Acum știți ce se discută, și atunci ce ne facem? Ce vaccin mai așteptăm? Că acesta, așa cum ați spus și dumneavoastră, s-ar putea să nu fie eficient și s-o luăm de la capăt”, a adăugat medicul.

Ultimele stiri