Sari la conținut

Episod psihotic? Ce a putut să facă o mamă fiicei sale

Episod psihotic? Ce a putut să facă o mamă fiicei sale. De ce a recurs femeia la asemenea gest? Este strigător la cer. Mai exact, o mamă își căra fiica într-un prosop și amenința că o aruncă în fața mașinilor. Ce a pățit minora? 

Un incident șocant a avut loc la Constanța. Martorii au văzut o femeie alergând agitată cu un copil în brațe, înfășurat într-un prosop. Ei  spus că mama amenința că își va arunca fiica în fața mașinilor pentru că este posedată. Trecătorii au alertat organele de ordine, iar femeia este acum anchetată pentru rele tratamente aplicate minorului.

Scenele tulburătoare au fost surprinse de un martor care a sunat la poliție. Copila, în vârstă de șase ani, dezbrăcată, cu capul înfășurat într-un prosop, era purtată în brațe de mama care alerga disperată spre bulevard.

„Da, e înfășurat capul într-un prosop. Nu știu, e legat. Stați aici doamnă, unde fugiți?”, se aude vocea unui bărbat care a sunat la poliție în momentul în care a văzut-o pe femeie cum își căra copilul.

Inițial, mama ar fi strigat că vrea să își arunce copilul în fața mașinii pentru că fetița ei este posedată. Speriată, o femeie a sunat la telefonul copilului. Mama a fost ținută în loc de martori până când a sosit un echipaj al poliției.

„Intrucât femeia a refuzat să coopereze cu autoritățile și avea un comportament agitat s-a luat măsura conducerii acesteia la spitalul de psihiatrie Palazu Mare”,  a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Constanța, Andreea Iliescu.

Mama ar fi făcut o criză și ar fi explicat că fetița avea febră și a scos-o afară acoperită cu un prosop pentru a se răcori.

„Reprezentanții DGASPC Constanța, împreună cu minora în cauză și bunicul acesteia, au fost conduși la sediul Secției 1, unde s-a luat decizia ca aceasta să rămână în îngrijirea bunicului până la clarificarea situației”.

Inspectorii de la Protectia Copilului l-au sunat și pe tatăl fetiței. Bărbatul, marinar aflat în voiaj, a transmis că se întoarce în țară pentru a avea grijă de copilă pe perioada cât situația soției se va lămuri, potrivit Europa FM.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel