marți, octombrie 4, 2022

Este aspirina bună pentru tine? 5 beneficii uimitoare pentru sănătate.

Aspirina este un medicament popular care se eliberează fără prescripție medicală, care, atunci când este administrat zilnic, poate reduce riscul de probleme cardiovasculare, cum ar fi un atac de cord sau un accident vascular cerebral, pe lângă ameliorarea durerii.

Medicii administrează de obicei aspirină imediat după un atac de cord pentru a preveni în continuare orice cheag sau moartea țesutului cardiac.

Te-ar mai interesa: Cum știi că e cazul să mergi la un specialist în i...

Care sunt sărurile aspirinei?

Chiar dacă aspirina nu este un steroid, are beneficii similare, deci o ameliorare rapidă a bolilor. Este un analgezic cu marca comercială deținută de compania farmaceutică germană Bayer. Termenul generic pentru aspirină este acid acetilsalicilic.

Este aspirina bună pentru tine? 5 beneficii uimitoare pentru sănătate

Următoarele sunt utilizările și beneficiile aspirinei:

1. Calmează durerea și umflarea: Aspirina este excelentă pentru ameliorarea durerii ușoare până la moderate și a umflăturilor care pot fi cauzate de dureri de cap, răceli, entorse, crampe menstruale, artrită și migrenă.

2. Ajută la ameliorarea problemelor cardiovasculare: O doză zilnică mică de aspirină poate ajuta la scăderea riscului de probleme legate de inimă. Cu toate acestea, Food and Drug Administration recomandă utilizarea aspirinei numai sub supravegherea unui medic.

Te-ar mai interesa: VIDEO șocant! Pieton, lovit de ambulanță. ”Intră c...

Ajută la subțierea sângelui, deci nu există riscul de coagulare. Medicii recomandă de obicei medicamente pentru cei care au boli ale vaselor de sânge, colesterol ridicat, hipertensiune arterială, diabet sau fumători.

3. Tratează problemele coronariene: Aspirina este, de asemenea, administrată pentru a preveni viitoarele probleme coronariene la persoanele care sunt predispuse la formațiuni de cheaguri și atacuri de cord.

Te-ar mai interesa: Medic neurolog: Lecitina nu are efect. Iată ce tru...

4. Tratarea umflăturilor: Aspirina ajută la tratarea durerii și umflăturilor care sunt asociate cu afecțiuni precum artrita, articulațiile inflamatorii, lupusul și, de asemenea, umflarea în jurul inimii.

Ce doză de aspirină este sigură

Un medic ar fi cea mai bună persoană care să sfătuiască doza în funcție de cerințele bolii și ale corpului dumneavoastră.

Dozele mici de aspirină, cum ar fi 75 până la 100 de miligrame, pot fi destul de eficiente în prevenirea unui accident vascular cerebral sau atac de cord.

Te-ar mai interesa: De ce unii oameni se supără din nimicuri? Arsenie ...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private