Sari la conținut

Este sau nu Raed Arafat șeful DSU? Cum răspunde acuzațiilor: „Un nou fake news menit să decredibilizeze activitatea instituţiei pe care o coordonez şi a mea profesională”

Este sau nu Raed Arafat șeful DSU? Cum răspunde acuzațiilor: „Un nou fake news menit să decredibilizeze activitatea instituţiei pe care o coordonez şi a mea profesională”.

„Raed Arafat nu este reprezentantul legal al DSU și, în consecință, nu poate semna acte juridice în numele și pe seama DSU”, susține avocatul Gheorghe Piperea . Acesta a făcut publică o sentință emisă de o judecătoare din Alba, care a decis că Raed Arafat nu este șeful DSU, pentru că acesta nu a fost numit niciodată oficial în funcție

Este sau nu Raed Arafat șeful DSU? Cum răspunde acuzațiilor: „Un nou fake news”

În acest context, Raed Arafat, şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă (DSU), a reacționat. Acesta acuză din nou presa de răspândirea de „fake news”.

„Informatiile false circulate astazi care contesta legitimitatea pozitiei mele de sef al DSU sunt un nou fake news menit sa decredibilizeze activitatea institutiei pe care o coordonez si a mea profesionala, cat si personala!

Demontarea este usoara, prezentand adevarul prin documentele legal emise la nivelul Ministerului Afacerilor Interne si care demonstreaza prin cel mai recent act in vigoare si in prezent, faptul ca ocup pozitia 3 din structura de conducere a MAI, respectiv cea de “secretar de stat sef al Dpartamentului pentru Situatii de Urgenta”.

De subliniat este faptul ca numirea in functie de secretar de stat este in atributul prim-ministrului, iar stabilirea pozitiei in structura de conducere apartine ministrului, asa cum reiese din documentul prezentat in anexa!”, a scris Arafat pe pagina sa de Facebook.

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

Doctorul zilei whatsapp channel

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si: