joi, octombrie 6, 2022

Este vestea proastă a dimineții. Din păcate, apar noi informații triste despre starea de sănătate a lui Alexandru Arșinel.

Potrivit Antena 3, îndrăgitul actor este internat la Spitalul Universitar din Capitală, după ce a avut din nou nevoie de îngrijiri medicale.

Este vestea tristă a dimineții. De data aceasta, a fost dus la spital de fiul său din cauza unor escare, nişte iritaţii ale pielii care apar în cazul persoanelor care stau foarte mult timp la pat.

Te-ar mai interesa: Poluarea, factor de risc într-o boală gravă...

Luna trecută, maestrul a fost internat la Institutul Clinic Fundeni în secţia de Terapie intensivă, pentru că are mai mult probleme de sănătate, scrie sursa menționată.

Anul trecut, actorul a fost supus unei intervenţii pe cord, iar în urmă cu nouă ani a suferit un transplat renal.

Alexandru Arşinel suferă şi de diabet zaharat, dar are şi probleme cu tensiunea arterială.


Cum se roagă Alexandru Arșinel

Alexandru Arșinel a dezvăluit la un moment dat cum se roagă și ce ii cere în fiecare zi lui Dumnezeu.

„Doamne, te-ai ținut de cuvânt. Îți mulțumesc că m-ai lăsat să mă plimb în această lumea asta, și bună și rea. Și că m-ai ajutat aproape de fiecare dată să ies din încurcături. Cu un singur lucru nu m-ai ajutat încă și îți spun în fiecare zi: „Doamne, ajută-mă”.

Te-ar mai interesa: Trauma care a marcat-o pe Camilla. Și-a privit mam...

„Și, te rog, ajută-mă ca a mea Marilena să se simtă puțin mai bine. Ai obligația asta pentru că sunt corect cu tine. Mă închin în fața ta, în fiecare zi, las-o pe Marilena să se simtă mai bine”, a declarat Alexandru Arșinel, potrivit sursei citate.

Actorul a vorbit și despre momentul în care soția sa a rămas paralizată în urma unui accident.

”Problemele de sănătate au apărut de când a căzut în cap, acum 3 ani şi jumătate. A fost la serbarea lui Rareș, nepoțelul.

Te-ar mai interesa: Ne așteaptă un nou val al pandemiei? O actriță cel...

Când a coborât pe scări, i s-a agăţat tocul şi a căzut în cap. A fost operată, dar a rămas paralizată toată, exceptând mâna dreaptă şi capul.

Acum e o femeie în permanenţă lângă ea, care o ajută, găteşte, face curăţenie. Soţia mea e un om deosebit, un partener de viaţă extraordinar, care nu mi-a pus frâne şi m-a lăsat să-mi fac meseria”, a mai transmis actorul.

 

Te-ar mai interesa: Medicii avertizează: Sedentarismul UCIDE...

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private