Sari la conținut

Eticheta regală și rutina bizară de dimineață a Prințului Charles. Care sunt cerințele stricte pe care personalul său trebuie să le respecte

Eticheta regală și rutina bizară de dimineață a Prințului Charles. Care sunt cerințele stricte pe care persoanalul său trebuie să le respecte.

Viitorul Rege Charles are un personal care îl ajută să se descurce cu usurință în viața de zi cu zi – și se pare că cei care îl ajută fac o parte esențială a rutinei sale elaborate și oarecum bizare de dimineață care îl pregătește pentru ziua respectivă.

În calitate de senior regal și viitor rege, Prințul Charles are la îndemână o echipă care să-l ajute în viața de zi cu zi. Îndatoririle cu care îi asistă pot include gătirea meselor, pregătirea patului și asigurarea că se află la locul potrivit la momentul potrivit pentru angajamentele regale.

Eticheta regală și rutina bizară de dimineață a Prințului Charles

Și se pare că cei care lucrează pentru el îi ajută și cu rutina lui de dimineață foarte strictă și oarecum neobișnuită – care îl pregătește pentru ziua care urmează. Perspectiva asupra rutinei sale a fost dezvăluită odată de prietenul și fostul majordom al Prințesei Diana, Paul Burrell, care a lucrat îndeaproape cu familia în anii 1990.

Potrivit The Mirror, Paul Burrell a dezvăluit în cadrul documentarului „Serving the Royals: Inside the Firm”, rutina de dimineață cu totul ieșită din comun a viitorului rege al Angliei.

„Pijamalele lui sunt călcate în fiecare dimineață, ba chiar și șireturile pantofilor sunt presate cu un fier de călcat”.

Care sunt cerințele stricte pe care personalul său trebuie să le respecte

Și când vine vorba de baia lui de dimineață, domnul Burrell a adăugat că prințul are și niște solicitări foarte specifice.

„Temperatura apei trebuie să fie doar călduță și cada doar pe jumătate plină”.

Fostul majordom a mai adăugat că dopul de baie trebuie să fie îndreptat către o direcție specifică, prosopul lui de baie trebuie aranjat după gustul lui, iar lenjeria nu poate fi o cută deplasată.

Prințul Charles l-a invitat pe fiul său, Harry, și pe soția lui, Meghan Markle, în Anglia

Și cine știe, poate că rutina pe care o are Charles în fiecare dimineață este extinsă și la oaspeți ori de câte ori stau peste ei? Dacă da, s-ar putea ca prințul Harry și Meghan Markle să primească același tratament data viitoare când vor vizita Marea Britanie?

Asta pentru că se spune că Charles i-a oferit fiului său o ramură de măslin, invitându-l pe el și familia lui să rămână cu el în următoarea lor călătorie din America. Prințul de Wales și-a exprimat dorința fermă de a petrece timp de calitate cu nepoții săi, nevăzu-l pe Archie de la vârsta de șase luni și neîntâlnindu-se niciodată pe fiica ducelui și ducesei de Sussex, Lilibet Diana, care s-a născut în iunie.

Oferta de a reuni familia pentru prima dată de când Harry și soția sa Meghan au decis să renunțe la rolurile regale și să-și stabilească casa în California a fost făcută de moștenitor înainte de Crăciun.

Cu toate acestea, planul plin de bunăvoință al lui Charles, în încercarea de a vindeca ruptura dintre el și fiul său, a fost pus la îndoială înainte ca orice plan să fie pus în aplicare, după ce Harry a sugerat că o întoarcere ar avea „un risc personal prea mare” din cauza la situația lui de securitate.

Ducele de Sussex susține că „nu se poate întoarce acasă” după ce o decizie ca urmare a ieșirii din familia regală i-a luat dreptul la securitatea personală oferit de Poliție. Harry, în vârstă de 37 de ani, a decis de atunci să dea în judecată guvernul britanic solicitând o revizuire judiciară împotriva deciziei, care l-ar putea vedea în fața Curții de Interne.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel