Sari la conținut

Simbolismul ascuns al rochiei Armani de 4.700 dolari a lui Meghan Markle în interviul Oprah

Simbolismul ascuns

Simbolismul ascuns al rochiei lui Meghan Markle. Personalitățile regale, obișnuiții covorului roșu și aleșii folosesc adesea îmbrăcăminte pentru a simboliza ceva mult mai mare decât o înclinație pentru moda designerilor, conform Forbes. Meghan Markle și Prințul Harry și-au ales cu înțelepciune costumele pentru interviul lor de două ore la CBS cu Oprah Winfrey, care a fost difuzat în aproape 70 de țări și a atras aproximativ 60 de milioane de telespectatori în întreaga lume duminică seara.

La prima vedere, rochia neagră a lui Markle, cu un model alb abstract pe umăr, părea o alegere fermă. Dar rochia lui Markle a căpătat o nouă semnificație pe măsură ce Markle și prințul Harry au dezvăluit bombă după bombă despre mizeria pe care au îndurat-o în cadrul „Casei Regale”.

Printre subiectele explozive abordate s-au aflat acuzațiile cu privire la faptul că membrii familiei regale își exprimă îngrijorarea cu privire la culoarea pielii copilului lor nenăscut pe atunci, precum și la refuzul familiei de a oferi securitate sau de a-o proteja pe Markle de acoperirea tabloidă crudă și rasistă. Markle a declarat că maltratarea generală a condus-o la gânduri suicidare.

Simbolismul ascuns

Cu fiecare revelație, mătasea întunecată și contrastul floral alb au început să aibă sens. Pentru interviu, ducesa de Sussex a îmbrăcat o rochie de mătase Giorgio Armani de 4.700 de dolari. Cu o siluetă de imperiu, avea un imprimeu de lotus alb, o podoabă brodată care s-a revărsat de la umărul drept până la corsajul mijlociu. Între timp, Harry avea un look american casual: un costum de 650 USD, gri deschis J. Crew Ludlow, cu o cămașă albă presată și fără cravată.

După cum a raportat Town & Country, Markle a ales acest ansamblu deoarece floarea de lotus înseamnă iluminare, auto-regenerare și renaștere. Potrivit Institutului Universitar Binghamton din Asia și diasporelor asiatice, „caracteristicile florii de lotus sunt o analogie perfectă pentru condiția umană: chiar și atunci când rădăcinile sale sunt în apele cele mai murdare, Lotusul produce cea mai frumoasă floare”.

Ansamblul lui Markle prezenta alte înfrumusețări strălucitoare. Nu se poate să nu remarcăm eleganța accesoriilor sale, mai ales brățara cu diamante Cartier Love care a aparținut cândva regretatei prințese Diana. De asemenea, a purtat cercei de topaz albastru de marca canadiană Bijoux Birks (o bijuterie de bază pentru ducesă, conform WhoWhatWear) și un colier al designerului britanic Pippa Small. Aspectul a fost terminat cu pompe Aquazzura negre de 695 dolari.

Brățara Cartier nu a fost singura încuviințare a trecutului iubit al familiei regale. De la rochia florală alb-negru până la rochia cu partea de mijloc, mulți observatori au remarcat asemănări izbitoare între aspectul lui Markle cu un portret al lui Wallis Simpson. În 1936, regele Edward al VIII-lea (unchiul mare al prințului Harry) a abdicat de la tron, astfel încât să se poată căsători cu socialista americană și divorțată. Desigur, Markle este și americancă și a fost căsătorită anterior.

Cuplul i-a spus lui Oprah că amalgamul de presupuse experiențe a condus la decizia lor finală de a se îndepărta de familia regală – o mișcare pe care Harry a numit-o „un act de disperare” ca răspuns la rasismul pe care l-a trăit familia sa în Marea Britanie.

Interviul Oprah a fost un fel de dezvăluire de gen. Cei doi au anunțat că așteaptă al doilea copil, o fetiță. Cuplul are un fiu, Archie, care împlinește doi ani în mai.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel