Sari la conținut

Evenimente astrale majore în martie! Luna calendaristică vine cu surprize de proporții

Luna martie este incredibil de încărcată de evenimente astrale care mai de care mai importante. Se întâmplă lucruri fabuloase în acest martie 2019. Martie este în esență o lună de curățare, prima lună de primăvară, trecerea de la rece la cald.

După ziua de 3, zi încărcată energetic aflată sub codul 333, urmează retrogradarea lui Mercur, după o lungă perioadă în care nicio planetă nu a mai retrogradat, avem solstițiu de primăvară și evenimentul notabil, marcant al lunii, ziua cosmică grandioasă, în 6 martie, care simbolizeaza inceputul unui nou si mare ciclu, intrarea lui Uranus în Taur, după 80 de ani, până în 2026!

Luna Noua in Pesti inseamna multa agitatie. Este nevoie sa stai relaxat si sa fii atent la mesajele pe care ti le transmit corpul, sufletul sau mintea.

Cand Uranus isi schimba semnul zodiacal, se emit unde cosmice uriase. Cu totii le vom resimti la diferite niveluri. Uranus, planeta marilor treziri si schimbari se pregateste sa iasa din Berbec si sa intre in Taur pe 15 mai 2018, unde va ramane pana in 2026.

Martie este una dintre cele mai schimbatoare luni din an. Au loc puternice schimbari de energie. Te poti simti tras si impins in toate directiile. Luna martie poate fi, insa, o luna plina de surprize. Fii deschis si mergi cu valul. Incearca sa nu te stresezi si sa iei lucrurile asa cum vin.

Luna este cu atat mai speciala cu cat exista si ziua de 3 martie. Vom avea, deci, ziua 3 din luna 3 intr-un an numerologic 3.

In aceste zile suntem incurajati sa spunem adevarul, sa cream echilibru intre minte, corp si suflet. Mai mult, la 5 martie, vom avea primul Mercur retrograd din acest an, in semnul zodiacal Pesti. Acest lucru presupune o incetinire a actiunilor noastre, in ideea de a fi mai precauti si de a analiza bine inainte de a trece la lucru. Mercur este planeta comunicarii. Aceasta tema reiese, iata, si din acest aspect. Trebuie sa te analizezi in profunzime, astfel incat sa descoperi adevarul din tine. Adevar pe care sa-l aduci la lumina, in fata tuturor. In aceasta perioada de mers inapoi al planetei Mercur, credintele oamenilor vor fi zdruncinate din temelii. Cu totii trebuie sa ne adaptam noilor energii, noilor credinte si descoperiri despre adevaratul sine. Sa nu uitam nici de ziua de 6 martie, cand este Luna noua in Pesti, iar Uranus se muta in Taur. Si aceasta este o zi cosmica grandioasa, care simbolizeaza inceputul unui nou si mare ciclu, potrivit cespunastrele.ro și sfatulparintilor.ro.

Luna Noua in Pesti inseamna multa agitatie. Este nevoie sa stai relaxat si sa fii atent la mesajele pe care ti le transmit corpul, sufletul sau mintea.

Cand Uranus isi schimba semnul zodiacal, se emit unde cosmice uriase. Cu totii le vom resimti la diferite niveluri.

Uranus va veni cu treziri de toate felurile. Cu zdruncinări fizice și mentale. Intr-un fel, Uranus in Taur este despre a da drumul paturii de siguranta si sa inveti sa pasesti afara in lume cu mai multa libertate si mai mult risc. Suntem chemati acum sa practicam a avea incredere mai multa in noi atunci cand plasa de protectie de sub noi nu mai exista sau isi schimba forma.

Pamantul de sub noi se poate clatina sau poate fi instabil sau poate ca nu mai este siguranta pe care o simteam inainte, dar asa crestem, asa invatam si asa descoperim cine suntem cu adevarat.

Unii astrologi s-au aventurat sa prezica o crestere a numarului de cutremure sau dezastre naturale pe masura ce Uranus se aseaza in noua sa casa in Taur. Uranus in Taur va crea prin energia sa valuri noi si mari de inovatie si puternica schimbare, chiar revolutie in : industria tech, cercetarea medicala, criptomoneda, robotica, moda si tot ce inseamna frumusete si stare de bine.

Uranus isi va incheia calatoria in Taur in aprilie 2026 si la acel moment cu siguranta te vei uita in urma si vei reflecta la schimbari pe care le-ai facut in viata ta ca sa iti cultivi mai multa sau o alta forma de securitate si confort dar DINSPRE INTERIOR SPRE EXTERIOR.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.