luni, iunie 14, 2021

Incearca urmatoarele exercitii pentru a dobandi acel posterior de invidiat la care ai visat intotdeauna. Inainte de a incepe seria de exercitii pentru fese, coapse si pulpe, indicat ar fi sa faci o incalzire

de 5-10 minute, alergand pe loc. Astfel, partea inferioara a corpului poate fi supusa unor exercitii de modelare fara riscul de intinderi sau febra musculara.

Exercitiul 1

Stand in picioare, cu membrele usor departate, indoaie-ti genunchii si apleaca-te inainte putin, cat sa adopti o pozitie a corpului usor ghemuita. Din acest punct fa rapid un pas lateral cu piciorul stang, si revin-o in pozitia initiala. Iti vei da seama daca faci exercitiul corect in functie de presiunea exercitata asupra muschilor. Repeta miscarea de 15 ori pentru fiecare picior.

Exercitiul 2

Adopta

aproximativ aceeasi pozitie ca si la exercitiul 1: genunchii indoiti, trunchiul putin aplecat, astfel incat pozitia corpului sa fie usor ghemuita. Singurul aspect care difera este ca picioarele sunt apropiate, iar miscarea pe care trebuie sa o faci este vechiul tau prieten de la orele de sport, jocul de gambe. Asta inseamna ca laba piciorului drept sta lipita de sol, in timp ce a perechii sale se ridica pe varf. Vor schimba rolurile cat de repede poti tu sa le coordonezi.

Exercitiul 3

Sprijina-ti greutatea corpului in genunchi si antebrate, pastrandu-ti privirea spre sol. Incepand cu piciorul

stang, indoaie-l la un unghi de 90 de grade si ridica-l spre tavan. Ai grija sa respecti indicatiile de pozitie, altfel risti sa iti pierzi timpul si sa te enervezi fara niciun rezultat. Dupa 15 repetitii pentru piciorul stang, urmeaza exemplul si pentru perechea sa.

Exercitiul 4

Pozitia initiala presupune sa stai vertical cu picioarele usor departate. Mai apoi, fa un pas in fata cu piciorul drept, astfel incat coapsa corespunzatoare sa fie paralela cu solul, iar genunchiul stang sa fie punctul intersectiei coapsei stangi cu podeaua. Mentine pozitia pret de 30 de secunde – 1 minut

si revino in pozitia initiala. Schimba apoi piciorul si repeta exercitiul de 15 ori pentru fiecare picior.

Exercitiul 5

Aseaza-te pe spate cu genunchii indoiti, picioarele usor departate si mainile pe langa corp. Muschii fesieri si abdominali trebuie incordati in permanenta cat timp ridici bazinul cat poti de sus si mentii pozitia cateva secunde. Coboara-ti bazinul spre podea, tinand cont ca eficacitatea exercitiului consta in mentinerea muschilor fesieri incordati.

Ultimele stiri

Parteneri