Sari la conținut

Exercițiu pentru o viață binecuvântată propus de un preot român. „Încercați măcar o săptămână. Niciodată binele nu întârzie să apară”

Exercițiu pentru o viață binecuvântată propus de un preot român. „Încercați măcar o săptămână. Niciodată binele nu întârzie să apară”

Un preot român a propus un exercițiu pentru o viață binecuvântată, pentru pace în suflet și bucuria vieții. Exercițiul poate și ar trebui făcut de toți cei cărora li se pare că doar ce au cei de lângă ei este mai bun și mai mult.

Pentru toți oamenii care nu au liniște în suflet, dar consideră că doar judecata lor este singura care poate îndrepta lumea.

Preotul Alexandru Lungu, de la Aşezământul de Asistenţă Socială “Sf. Andrei” Fălticeni, reamintește că doar schimbându-ți viața, în mod real, poți simți pace în suflet. Vei fi bogat sufletește în momentul în care schimbi ura cu iubire și minciuna cu adevăr.

Pr. Alexandru Lungu, mesaj pentru Klaus Iohannis: Toți cei care vor participa fizic în noaptea de Înviere pentru a primi Lumină nu vor mai primi refuzul preoților. Cu orice risc! | R3media

Exercițiu pentru o viață binecuvântată propus de un preot român. „Încercați măcar o săptămână. Niciodată binele nu întârzie să apară”

„Nu am urât pe nimeni vreodată. Nu simt invidia când văd oameni care trăiesc mult mai bine decât mine din toate punctele de vedere. De fapt bucuriile vieții cel mai adesea nu au nimic de a face cu starea materială. Mă bucură enorm reușitele celor din jurul meu.

Tot ceea ce știu că îmi aparține și trebuie să dețin, va sosi în viața mea atunci când Dumnezeu știe că voi fi pregătit. Invidia face ca toate binecuvântările lui Dumnezeu să ne ocolească.

Atunci când ne uităm cu inimă rea spre aproapele nostru, întrucât are casa mai mare, masina mai nouă, familia mai numeroasă, de fapt pierdem din prim plan toate lucrurile pe care Dumnezeu se pregătea să ni le trimită.

De câte ori am trecut pe lângă oameni minunați și în loc să îi admirăm ne-am umplut de zavistie. Câtă pace ai atunci când toate bucuriile celorlalți le trăiești ca și când ar fi ale tale.

Niciodată viața nu va rămâne datoare celui care iubește și nu poartă pică pe aproapele. De fiecare dată când reușești să schimbi ura cu iubire, invidia cu admirație, minciuna cu adevărul, frica cu puterea curajului, binecuvântările vor curge fără încetare.

Dacă nu mă credeți începeți acest exercițiu măcar o săptămână. Niciodată binele nu întârzie sa apară, doar să găsească casa maturată și sufletul împăcat cu sine însuși și aproapele”, a scris preotul Alexandru Lungu pe Facebook.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel