joi, mai 19, 2022

Teo Trandafir s-a deschis și a oferit mărturisiri despre lucrurile care îi lipsesc, lucrând în televiziune, dar și despre acele lucruri care o afectează.

„Îmi lipsește pacea, pentru că lucrând în branșa asta auzi tot felul de lucruri pe care alții nu le aud sau nu mai vor să le audă.

Sunt și eu un fel de jurnalist și nu pot să bag capul în nisip ca struțul și le aud pe toate și mă afectează. Oamenii la rândul lor au nevoie de alt tip de mesaj și mie pacea mi-ar plăcea foarte mult pe toate planurile, pentru că ne-am întoarce la niște lucruri pe care le știm cu toții”, a spus Teo Trandafir pentru ciao.ro.

Te-ar mai interesa: Este obligatoriu să mănânci acest aliment. Nici nu...

„Am mai spus, dar o să repet pentru că mi se pare foarte important în viața asta, și o spun de la înălțimea vârstei mele… Cel mai important este să faci ceea ce te face fericit, să trăiești așa cum ești fericit și să nu deranjezi pe nimeni. Libertatea ta se termină unde începe libertatea celuilalt”, a mai spus prezentatoarea tv.

Prezentatoarea TV a vorbit și despre plecarea lui Bursucu, cât și despre acomodarea cu noii colegi de Teo Show, Bella Santiago și Mihai Mitoșeru.

„Bursucu a făcut în așa fel încât să îmi fie cât mai ușor. M-a pregătit, a netezit terenul de dragul meu și, când „ruptura” s-a produs, simțindu-i lui susținerea, el spunându-mi că indiferent ce se întâmplă va fi lângă mine, am plecat cumva ajutată.

Te-ar mai interesa: Noi cazuri de variola maimuței. Ce trebuie să faci...

Acomodarea cu Mihai Mitoșeru și Bella Santiago a fost mai ușoară decât mă așteptam. Bella are un farmec și un talent incontestabile și ne ajută și cu talentul ei culinar, dar și cu cel artistic. Mihai este un om de o educație și o bună creștere pe care foarte mulți ar putea să le preia de la el”, a spus vedeta.


Teo Trandafir, despre prieteniile din PRO TV

Teo trandafir și-a adus aminte și despre prieteniile din PRO TV. „Da, mai am foarte mulţi prieteni în PRO TV. La un moment dat, la o adunare, erau Florin Călinescu, Andi Moisescu şi Geanina Corondan.

Te-ar mai interesa: Horoscop 19 mai 2022. Daniela Simulescu: Ne vom gă...

Florin Călinescu l-a rugat pe Andi Moisescu să caracterizeze nişte persoane şi acesta când a ajuns la mine a spus că nu mă poate caracteriza, pentru că sunt sora lui şi am mâncat împreună salam pe ziar. Ce poate spune mai frumos un prieten despre tine.

Da, am prieteni minunaţi din toate televiziunile cu care nu intru în conversaţii despre serviciu, asta ca să nu intru în situaţii stânjenitoare, să nu ajungem la conflict de interese, dar personal suntem foarte legaţi. Dacă nu aş crede în noţiunea de prieten, aş lua-o razna.

Te-ar mai interesa: 4 tipuri de alimente pentru susținerea memoriei...

Adesea m-am simţit trădată, dar nu le pun la suflet, pentru că nu ştii cum te duce viaţa. Poate şi eu am greşit fără să îmi dau seama. Nu este bine să pui ştampila şi să spui că deţii adevărul suprem”, spunea, atunci, Teo Trandafir, pentru okmagazine.ro.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private