vineri, octombrie 22, 2021

Oamenii de știință de la Universitatea din Taiwan au desfășurat un experiment ale cărui rezultate i-au impresionat. În cadrul cercetării, participantelor, diferite în ceea ce privește vârsta, greutatea

și originea, li s-a cerut să bea câte un pahar de suc de roșii zilnic, timp de două luni.

Doamnele și domnișoarele au slăbit în mod semnificativ, țesutul adipos fiind eliminat cu ușurință. În plus, acestea nu au făcut nicio altă schimbare în ceea ce privește dieta și stilul de viață.

Specialiștii le-au făcut teste de sânge atât la începutul, cât și la finalul experimentului și s-a descoperit o scădere remarcabilă a nivelului colesterolului.

Mai mult decât atât, s-a demonstrat că un pahar de suc de roșii în fiecare zi întărește sistemul imunitar și diminuează riscul de boli. Băutura este

eficientă în combaterea problemelor digestive și a retenției de apă.

Sucul de roșii este bogat în calciu, potasiu, proteine, carbohidrați și vitamina C și de aceea îmbunătățește aspectul pielii și calmează durerile reumatice.

Este recomandabil să vă pregătiți sucul de roșii în casă. Potrivit www.healthtipsportal.com, nu aveți nevoie decât de 6 kg de roșii, 4 linguri de zahăr și 2 linguri de sare.

Preparare:

Spălați și cojiți roșiile. Tocați-le, adăugați zahărul și sarea și puneți pe foc.
Amestecați constant pentru a nu se arde. Din momentul în care sucul începe să clocotească, fierbeți

pentru încă 10 minute. Transferați lichidul în recipiente de sticlă sterilizate cu închidere ermetică. Când sucul se răcește, depozitați sticlele într-un loc uscat și răcoros.

Ultimele stiri