Sari la conținut

Experții au descoperit cea mai eficientă metodă de slăbit

Cea mai bună soluție pentru femeile care vor să slăbească e să adopte dieta omului din peșteră, potrivit unei noi cercetări.

Oamenii de știință au făcut descopeirea după ce au urmărit obiceiurile alimentare ale unor femei, timp de doi ani și au comparat rezultatele obținute de aceastea.

La sfârșitul celor doi ani, s-a observat că femeile care au urmat dieta paleolitică au pierdut în greutate de două ori mai mult decât cele care au urmat alte diete.

Oamenii de știință spun că suntem programați genetic să mâncăm la fel cum o făceau oamenii peșterilor, înainte de revoluția din agricultură. De altfel, dieta paleolitică așa cum a fost denumită, ar putea fi soluția pentru bolile moderne care afectează oameni de pe tot globul: diabet, obezitate, boli cardiovasculare și multe altele.

Citeste si:

În ce constă, de fapt, această dietă? În primul rând, se bazează pe produse care pot fi vânate, pescuite sau culese: carne, pește, scoici, ouă, legume, alune, rădăcinoase și fructe de pădure. Nu au ce căuta în această dietă produsele făinoase, zahărul, uleiurile procesate și sarea. Cât despre băuturi, aveți voie doar apă sau ceai verde. Pofta de dulce o puteți satisface cu miere. Din când în când aveți voie să folosiți și uleiurile nerafinate în salate. Planul include și mișcare.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.