Sari la conținut

Faci sală dar nu scapi de burtică? ACESTE obiceiuri nocive ar putea fi de vină. Scapă cât mai repede de ele

bauturi benefice
Sursă foto: arhivă Doctorul Zilei
Băuturi benefice pentru ficat

Faci sală dar nu scapi de burtică? ACESTE obiceiuri nocive ar putea fi de vină. Scapă cât mai repede de ele.

Toată lumea vrea un abdomen plat, iar mulți iau în serios această dorință și lucrează foarte mult la sală. Cu toate acestea,dacă nu mănânci corect, indiferent cât de mult ai munci, nu va aduce prea multe schimbări.

Faci sală dar nu scapi de burtică?

Prin urmare, este extrem de important să mănânci corect.

Mâncatul corect este extrem de important, deoarece are un impact mare asupra corpului tău. Și asta nu este doar pentru greutatea ta, ci și pentru sănătatea ta generală. Dacă nu mănânci bine, ar putea da naștere la alte boli și afecțiuni de sănătate.

Aceste obiceiuri nocive ar putea fi de vină

Obiceiul tău alimentar are un impact asupra obiectivelor tale de fitness și, prin urmare, dacă nu mănânci corect, nu te va ajuta să obții acel abdomen plat. Iată, în cele ce urmează unele dintre obiceiurile alimentare care ți-ar putea distruge obiectivul de a obține un abdomen plat.

1. Consumul de băuturi carbogazoase: Aceste băuturi au bule în ele care vă pot face stomacul să se extindă și vă puteți simți balonat. Prin urmare, cel mai bine este să evitați să beți astfel de băuturi și, în schimb, să rămâneți la apă.

2. Guma de mestecat: S-ar putea să mesteci gumă pentru a ține departe foamea sau nevoia de a gusta, dar acest lucru ar putea cauza mai multe probleme. Când le mesteci, ai tendința de a înghiți mult aer, ceea ce poate provoca în cele din urmă balonare.

3. Consumul scăzut de fibre: Nu consumul de fibre suficiente poate provoca tulburări digestive. Acest lucru se datorează faptului că fibrele ajută în procesul de digestie și, atunci când nu există suficiente fibre în dieta ta, ar putea afecta procesul de digestie și te pot face să te simți umflat și constipat.

4. Folosirea unui pai în timp ce bei: Când bei folosind un pai, înghiți și o mulțime de bule de aer care îți pot umfla stomacul și pot duce, de asemenea, la disconfort.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel