miercuri, ianuarie 26, 2022

Persoanele care sufera de polipi intestinali simt nevoia sa mearga des la toaleta si uneori au scaune cu sange. Aceste simptome pot indica prezenta polipilor la nivelul colonului, o afectiune pe cat de periculoasa pe atat de frecventa.Polipii de la nivelul colonului sunt inflamatii ale intestinului gros. Daca depasesc 2 cm in diametru provoaca simptome digestive neplacute. Desi majoritatea polipilor sunt benigni, se formeaza similar celulelor canceroase, in urma unor mutatii.
Polipii intestinali sunt cauzati de o serie de factori. Desi unii sunt controlabili, sunt alti factori impotriva carora nimeni nu poate lupta.
Vârsta. Potrivit statisticilor, majoritatea persoanelor afectate de polipi intestinali au peste 50 de ani.
Genetica. Daca rudele de gradul I au suferit de aceasta afectiune, riscul este ridicat. El se dubleaza daca mai mult de una din rudele de gradul I a suferit de polipi de colon.
Continuarea pe Lyla.ro

Te-ar mai interesa: Strigătul celebrului profesor Leon Zăgrean: NU VAC...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri

Stiri Calde (citeste aici)

spitale private