marți, iunie 6, 2023

Familia Regală se implică în războiul lui Putin. Majestatea Sa, Margareta, care este și președinta Crucii Roșii Române, îi va ajuta pe cei care fug de război.

Familia Regală se află, în această perioadă, în Dobrogea pentru a-și aduce contribuția la criza refugiaților ucraineni.

Familia Regală se implică în războiul lui Putin. Cei care fug de război vor fi ajutați

Majestatea Sa, Margareta, care este și președinta Crucii Roșii Române le-a mulțumit ieri, la Tulcea, tuturor românilor pentru sprijinul acordat refugiaților din Ucraina și i-a asigurat pe cei care încearcă să fugă de război că vor fi ajutați în continuare. A fost prima vizită oficială efectuată de Familia Regală în ultimii doi ani.

Te-ar mai interesa: Semnul de cancer esofagian care apare după masă. A...

Sprijin acordat refugiaților din Ucraina

Familia Regală se implică în războiul lui Putin. Cei care fugă de război vor fi ajutați

„Un mesaj de mulțumire pentru toți cei care au ajutat atât de mult pe oamenii care suferă, chiar dacă în România sunt oameni și aici care nu au mult, dar au dat tot ce au putut. Când am venit prima oară în România și am văzut ce am văzut, în anii ’89-’90, că oamenii aici sunt generoși și sunt harnici și au inima mare și asta sunt foarte mândră de toată lumea care a ajutat aici. Ceva foarte frumos”, a declarat Principesa Margareta.

Vizita Custodelui Coroanei Regale va continua, în această dimineață, la punctul de trecere a frontierei din Isaccea. În prezent, doar un singur coridor verde cu ajutoare pentru Ucraina este funcțional. Crucea Roșie speră, însă, să deschidă alte două, unul dintre ele ar putea fi la Tulcea și ar putea deveni funcțional săptămâna viitoare, potrivit RRA.

Te-ar mai interesa: Intrarea Coreei de Nord în OMS stârnește indignare...

Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, luptă neîncetat să-și apere țara. Acesta a cerut ajutorul Statelor Unite în lupta cu rușii.

„Astăzi, noi, poporul ucrainean, nu apărăm numai ucraina; noi luptăm pentru valorile Europei și pentru valorile lumii, în numele viitorului. De aceea, astăzi, poporul american nu ajută numai Ucraina, ci și Europa, dar și întreaga planetă, pentru a rămâne în viață.
Am aproape 44 de ani, dar simt că vârsta mea acum s-a oprit; acum, când inimile a peste 100 de copii ucraineni au încetat să mai bată. Nu mai văd niciun sens în viața mea, dacă nu reușesc să opresc moartea”, a spus Volodimir Zelensk

Te-ar mai interesa: Horoscop 6 iunie. Se anunță o sumă mare și neaștep...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private