vineri, februarie 3, 2023

Se împlinesc 40 ani de la moartea lui Elvis Presley, dar unii fani insistă cu ideea că regele rockului şi-a înscenat decesul şi că trăieşte în umbră.

O nouă fotografie, care bineînţeles a fost făcută la evenimentul care are loc anual de ziua lui Presley pe 8 ianuarie, a fost postată pe unul din canalele Facebook „Elvis is Alive”, ne înfăţişează un individ suprapoderal cu barbă albă despre care fanii cred c-ar fi însuşi regele rockului care a venit incognito la eveniment, potrivit site-ului rock-on.ro.

Te-ar mai interesa: Ce s-a întâmplat, de fapt, între Florin Piersic și...

Elvis Presley a murit pe 16 august 1977 în urma unui atac de inimă la vârsta de 42 ani.

Elvis Presley ar fi împlinit 83 de ani. A rămas în istoria muzicii ca Regele Rock’n’Roll-ului, dar de notorietate sunt şi obiceiurile lui mai puţin sănătoase: drogurile şi mâncarea în cantităţi foarte mari. A fost un gurmand, toţi din anturajul lui povestind despre pasiunea cu care mânca.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private