Sari la conținut

Flavia Groșan, despre secretul imunității sale. „Nici o analiză din lume nu o să vă spună cu exactitate ce dezechilibru aveți, așa cum…”

Flavia Groșan, despre secretul imunității sale. „Nici o analiză din lume nu o să vă spună cu exactitate ce dezechilibru aveți, așa cum…”

Flavia Groșan a devenit celebră după ce a spus că a vindecat peste 1.000 de pacienți infectați cu Covid cu ajutorul unei scheme proprii de tratament.

Medicul pneumolog de la Oradea le-a dezvăluit urmăritorilor săi pe rețelele sociale cum a reuşit să nu se îmbolnăvească de Covid, deşi zilnic intră în contat cu persoane infectate.

Flavia Groșan, despre secretul imunității sale. „Nici o analiză din lume nu o să vă spună cu exactitate ce dezechilibru aveți”

Imunitatea este cheia şi nu este vorba de cea artificială generată de vaccin, ci imunitatea naturală obţinută printr-o alimentaţie cât mai complexă şi sănătoasă, susține Flavia Groșan. Aceasta este de părere că fiecare dintre noi ar trebui să ne ascultăm instinctul.

„Mereu ma întrebați ce iau pentru imunitatate. Si nici nu am făcut Covid. Doamne, ajuta-mi. In condițiile in care nu m-am mascat excesiv in fata pacienților mei. Mi-a fost rusine de ei…. Prieteni, ssst!!!!!!

Dar ce sfat va dau eu din propria experiența. Nici o analiza din lume nu o sa va spuna cu exactitate ce dezechilibru aveți, așa cum o face corpul dumneavoastră.

Decat sa va îngrețoșati fara rost, nu mai bine vorbiți cu organismul dumeavoastra? Vedeti ce-si dorește. De exemplu astăzi am crezut ca mor de pofta de salata de ridichi negre. Le-am cumpărat din piața, le prepar mai târziu”, a dezvăluit doctoriţa pe pagina de Facebook.

Mai mult, medicul Flavia Groșan îndeamnă românii să se îndrepte spre un stil tradițional de mâncare, făcând aluzie la mult trâmbițatele crize alimentare care urmează să vină peste noi.

„Vai, vine criza alimentara. Ia auzi. Ia lasati voi microafacerile familiale din ograda omului. Lasati-i porcul si găina in bătătura.

Apropo, astăzi a venit o pacienta care a început tăiatul porcilor. Are 40.

Am profitat de știre si am rugat o sa mi pregătească niște preparate moldovenești. Nu ma interesează cat costa. Dar vreau caltaboș cu organe si nu un terci cu orez. Obligatoriu la fum. Sangeretele la fel.

Un cotlet întreg la fum si nu rapid la congelator pentru friptura de Crăciun. Cârnatul numai cu carne de porc si nu cu amestecuri. Fum mult. Slănina cruda, evident la fum. Nu ma interesează prețul, cand vorbim de delicatețe naturale. Încercam? Amin”, a mai scris Flavia Groșan.

„Covid-ul este o răceală zdravănă, mai fițoasă așa, un virus un pic mai agresiv, simptomele sunt un pic mai brutale”

Reamintim că, la sfârşitul lunii martie, Flavia Groșan a dezvăluit schema de tratament cu care susţinea că a vindecat mii de pacienți

„În zece zile pacienții mei sunt ok, mai stau patru zile în izolare după care își reiau activitatea. Acum, că ar fi ajuns în spital, știu trei cazuri care au ajuns în spital, nu sunt perfectă nici eu. Poate sunt mai mulți, nu știu! Claritromicina singură, nu poate face față. Ea este vedeta, dar are nevoie de ajutoare.

Regina este Ventolin, regele este Flixotide. Ei nu au înțeles de ce sunt eu împotriva Codeinei. Eu nu vreau Codeină care să îmi lase secrețiile în plămâni.

Eu prefer bronhodilatatorul, Ventolin. Cu fiecare în parte am stat și am explicat cum să ia acel Ventolin. Eu am inițiat camera de inhalare. Este o sticluță de plastic de care atașezi spray-ul și din care inhalezi din cameră. Știu sigur că îmi ajunge în plămân. Altfel nu!

Eu așa am tratat COVID-ul. Eu sunt pe aceeași schemă de zece ani. Nu de ieri, de azi, de zece ani. Covid-ul este o răceală zdravănă, mai fițoasă așa, un virus un pic mai agresiv, simptomele sunt un pic mai brutale.

Trebuie tratat de la primul simptom, intri pe tratament să nu-i dai voie să coboare. Rolul schemei mele este antiinflamator, să limitez răspândirea COVID-ului, să limitez acțiunea lui inflamatorie. Eu așa am tratat Covid, în stilul ăsta. Schema nu este bătută în cuie, o adaptăm la pacient. Schema mea nu are cortizon, dar când e cazul, îl dau”, a dezvăluit medicul pneumolog.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel