joi, mai 26, 2022

Flavia Groșan, mesaj dur: „Dacă mai văd o singură dată că mi se oprește nejustificat tratamentul, ies în față și dau nume”

Medicul pneumolog Flavia Groșan a devenit cunoscută pe rețelele de socializare după ce a susținut că a vindecat peste 1.000 de pacienți infectați cu Covid cu ajutorul unei scheme proprii de tratament.

În ciuda faptului că multe persoane care o urmăresc pe rețelele sociale și-au arătat deschis admirația și prețuirea, există și oameni care o atacă și o hărțuiesc.

Te-ar mai interesa: S-au înmulțuit cazurile copiilor bolnavi de diabet...

Flavia Groșan, mesaj dur: „Dacă mai văd o singură dată că mi se oprește nejustificat tratamentul, ies în față și dau nume”

Într-o postare pe pagina de Facebook, Flavia Groșan le transmite acestora că nu se va lăsa intimidată. „Sunt din ce in ce mai sigura ca de fapt multe din aceste comentarii sunt provocări”, susține medicul.

„Prieteni, eu nu sunt un influencer care scrie o inepție pe Facebook si așteaptă sa contabilizeze like-uri. Eu sunt doar un pneumolog responsabil, care are nevoie de un consult pentru a pune un diagnostic corect si un tratament cat ma duce mintea de bun. Ori asta imi ocupa un 45 de minute.

Cum sa mi împart timpul cu sute de mii de oameni care imi solicita ajutorul. Cum? Ia găsiți dumneavoastră o soluție pentru rezolvarea acestei probleme. Sa scap si eu de faptul ca mi reproșați din ce in ce mai agresiv ca nu va raspund la telefon.

Te-ar mai interesa: Dan Negru, critici dure dup moartea unei mari pers...

Sunt din ce in ce mai sigura ca de fapt multe din aceste comentarii sunt provocări. Știți cum este cu vine lupul, vine lupul…

P.S. Si mai observ o chestie care normal nu ar trebui sa ma afecteze. Datul ochilor peste cap, mâna a lehamite, dar fara argumente… Ai ceva de comentat, ieși in fata si expuneți argumentele. Nu prin bârfe, pe care mi le transmite pacientul. Daca mai văd o singura data ca mi se oprește nejustificat tratamentul, ies in fata si dau nume. Uneori e prea mult”, este mesajulmedicului pneumolog.

Te-ar mai interesa: Ai un ten cu tendință acneică? Iată ce alimente tr...

În luna martiea anului trecut, pneumologul Flavia Groșan a împărțit România în două după ce a susținut că ar fi vindecat peste 1.000 de pacienți infectați cu coronavirus cu o schemă tratament diferită de cea aprobată de Ministerul Sănătăţii.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private