Sari la conținut

Florin Zamfirescu, mărturisiri șocante: „Eu am avut Covid. Am fugit din spital, am cerut, pe semnătură, să ies afară”

Florin Zamfirescu, mărturisiri șocante: „Eu am avut Covid. Am fugit din spital, am cerut, pe semnătură, să ies afară”.

Cunsocutul actor Florin Zamfirescu, în vărstă de 72 de ani, a vorbit despre momentele grele prin care a trecut când a fost bolnav de COVID-19.

Florin Zamfirescu, mărturisiri șocante: „Eu am avut Covid. Am fugit din spital, am cerut, pe semnătură, să ies afară”

Actorul spune că le-a cerut medicilor să-l externeze înainte de termen, pentru că nu mai suporta situaţia.

„Eu am avut Covid. COVID-ul există, eu ştiu. L-am simţit pe propria piele. Ştiu şi răceala, şi gripa, şi COVID-ul acum.

Am fost vaccinat în iunie anul trecut, cu Johnson. L-am făcut pentru că se făcea o doză.

Cum au evoluat lucrurile şi cum sunt tratate la noi în ţară, nu m-am speriat, decât că eu am fugit din spital. Am cerut, pe semnătură, să ies afară, aşa de greu a fost (…).

Nu vreau să arunc vorbe grele, dar e vorba despre ce mi s-a întâmplat. Şi e un spital serios”, a declarat actorul Florin Zamfirescu, duminică, la Antena 3.

Actorul a recunoscut că poartă mască pe stradă, deși nu crede în eficacitatea ei, doar pentru că trebuie să respecte legile.

„Mie nu-mi convine să mă oprească unul pe stradă:, „Domnu`, domnu`,unde-i masca?” Nu-mi convine să țipe la mine așa. Am și eu o vârstă, am o carieră și nu vreau să mă ia la per tu”.

Pandemia mi-a distrus munca

La începutul pandemiei, Florin Zamfirescu afirmă că pandemia i-a distrus munca.

„Personal, pandemia COVID mi-a distrus munca de şase luni. E pandemie şi urcaţi-vă toţi în copaci, nu aveţi voie să atingeţi pământul.

Şi după aceea, ni se spune cine vrea să joace şi teatru. Asta ne duce spre maimuţă, încet-încet retrogradăm vertiginos spre postura de urangutan.

În anul cu COVID, avem mai puţini morţi decât în urmă cu un an când nu contabiliza nimeni”, s-a arătat, revoltat, actorul Florin Zamfirescu.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel