marți, iunie 28, 2022

Foamea dispare cu acest TRUC. Senzația de foame reprezintă o problemă pentru cei care vor să slăbească.

Foamea poate să dispară cu ajutorul unui truc banal. Fiind o chestiune psihologică sau psihomatică, se poate pune în aplicare un truc pentru a înșela creierul și a-l convinge că nu ne este foame, relatează online revista Mujer Hoy.

Să facem din cafea o aliată împotriva caloriilor

A bea cafea ajută la accelerarea consumului caloric cu 12%, potrivit unui studiu publicat de American Journal of Clinical Nutrition. Cafeaua este un supresor natural al apetitului, care nu îngrașă dacă nu se bea cu mult zahăr sau frișcă. Dacă se bea cu puțin zahăr, sau deloc, cafeaua poate deveni un aliat de mare ajutor.

Te-ar mai interesa: Ciroza: Alimente de EVITAT pentru a salva ficatul ...

În ajutorul celor care vor să slăbească vine și ”uleiul de cocos”. Reduce pofta de mâncare. Daca vrei să mănânci mai puțin, poți încercă să adaugi o linguriță de ulei de cocos în cafea.

Crește nivelul de energie

Daca adaugi ulei de cocos în cafea, s-ar putea să ai chiar mai multă energie. Corpul nostru absoarbe trigliceridele cu lanț mediu foarte repede, ceea ce înseamna că ai mai multa energie aproape imediat. Poți să folosești uleiul de cocos în băutură înainte de a merge la sală, pentru un antrenament mai productiv.

Întareasca sistemul imunitar

Cafeaua nu conține nutrienți, ci este doar o sursa buna de antioxidanți. Însă uleiul de cocos conține acid lauric, care are proprietăți anti-microbiene puternice. Acidul lauric poate ajuta la tratarea infecțiilor virale, febrei și a gripei.

Te-ar mai interesa: Cum să pierzi grăsimea viscerală: Factorul non-die...

Poate preveni declinul cognitiv

Atât cafeaua, cât și uleiul de cocos conțin antioxidanți care iți pot îmbunătăți sănătatea mintala. Studiul a arătat că funcția cognitiva în cazul pacienților care au Alzheimer poate fi îmbunătățită prin consumul de trigliceride cu lanț mediu. Și daca te lupți cu depresia s-ar putea să te ajute. În general, este important să avem un aport suficient de grăsimi că să putem scapă de depresie. Găsești grăsimi sănătoase în uleiul de măsline, nuci, semințe sau avocado..

Te-ar mai interesa: VITAL pentru HEMOFILIE, arși, ambulanțe, zone de r...

Cum se folosește uleiul de cocos

Daca te hotărăști să îl folosești în cafea, fă-o moderat. Începe cu o linguriță. Pune întăi uleiul într-o ceașcă goala, apoi toarnă cafeaua și amesteca. După o perioada, poți mări cantitatea, adaugă 2 lingurițe.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private