Sari la conținut

Fost ministru al Sănătății, acuzații grave: Florin Cîțu le face cadou românilor valul 5 al pandemiei. Ziua Națională se va transforma în „petrecere COVID”

1 decembrie, ziua Nationala a Romaniei
Sursa foto: arhiva Doctorul Zilei
Masa de 1 decembrie, plină de aditivi

Fost ministru al Sănătății, acuzații grave: Florin Cîțu le face cadou românilor valul 5 al pandemiei. Ziua Națională se va transforma în „petrecere COVID”

După ce PNL a anunțat public o alianță cu PSD și UDMR, foarte multe voci au criticat politica președintelui PNL.

Ioana Mihăilă aduce acuzații grave actualului premier interimar, dar și președintelui României, susținând că vor expune populația „voit” la risc de infecție cu COVID-19, cu ocazia Zilei Naționale.

„Florin Cîțu și Klaus Iohannis vor transforma Ziua Națională  într-o „petrecere COVID”, susține Mihăilă. Fostul ministru USR al Sănătății aduce ca argument măsurile restrictive dure pe care restul Europei le-a pus în aplicare, odată cu creșterea vertiginoasă a numărului de infectări cu Covid.

Fost ministru al Sănătății, acuzații grave: Florin Cîțu le face cadou românilor valul 5 al pandemiei

„De 1 decembrie, Florin Cîțu le face cadou românilor valul 5 al pandemiei

Nimic nu poate fi mai lipsit de patriotism decât să expui populația voit la risc de infecție cu virusul SARS-COV2 de dragul unor manifestări publice.

Între timp, în Europa de Vest, guvernele fie întăresc, fie dezbat întărirea măsurilor de protecție pentru a preveni un val 5 puternic.

Datele seci:

  • Austria: rată de vaccinare completă cca 70% – intră în lockdown total pentru 3 săptămâni și face vaccinarea obligatorie de la anul
  • Germania: rată de vaccinare completă cca 67% – guvernele regionale cer vaccinare obligatorie
  • Olanda: rată de vaccinare completă cca 70% – guvernul vrea să elimine testarea din componența certificatului verde
  • România: rată de vaccinare completă cca 38% – guvernul permite evenimente cu 1.000 de persoane (vaccinate / trecute prin boală, în aer liber)

Ziua Națională se va transforma în „petrecere COVID”

Ziua Națională este un prilej de sărbătoare, dar, în mod tragic, Florin Cîțu alături de Klaus Iohannis o vor transforma într-o „petrecere COVID”.

Iar la umbra scăderii temporare a numărului de cazuri și sub perdeaua de fum a formării noului FSN, legea certificatului verde s-a pierdut complet”, a scris Ioana Mihăilă pe pagina sa de Facebook.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.