marți, mai 24, 2022

Fost ministru al Sănătății, mesaj de pe patul de spital: „Normalul nostru ar trebui să fie despre lucruri simple…”. Cum se simte acum.

Chiar de 1 mai, duminică dimineața, Nelu Tătaru a postat pe pagina personală de Facebook o imagine în care a apărut pe un pat dintr-o unitate medicală. Îngrijorați de soarta acestuia, admiratorii, colegii de breaslă și apropiații săi s-au grăbit să-i ureze însănătoșire grabnică.

Te-ar mai interesa: Boala Alzheimer: ce este si cum se manifesta?...

Fost ministru al Sănătății, mesaj de pe patul de spital: „Normalul nostru ar trebui să fie despre lucruri simple…”

Cu această ocazie, Nelu Tătaru le-a transmis un mesaj neașteptat internauților.

„Normalul nostru ar trebui să fie despre lucrurile simple și binecuvântate ale vieții de zi cu zi.

Ca medic, ca simplu om…pot să spun că trebuie să ne bucurăm că suntem sănătoși, că putem să ne facem meseria, să ne petrecem timpul cu familia sau să ne bucurăm de ceea ce ne înconjoară.

Vă mulțumesc pentru toate mesajele, comentariile, dar și pentru critici.

Duminică liniștită, alături de cei dragi!”, a transmis Tătaru.

Cum se simte acum Nelu Tătaru

Ulterior, fostul ministru al Sănătății a ținut să-i liniștească pe toți care s-au interesat de starea sa de sănătate și a explicat într-un comentariu că se simte bine, dar „destul de obosit”.

Te-ar mai interesa: Variola maimuței. Dr. Adrian Marinescu: „Înc...

„Mulțumesc pentru comentarii… sunt bine, sanatos. Chiar dacă oboseala își pune amprenta uneori pe chip…misiunea de medic chirurg imi aduce cele mai mari satisfacții și împliniri. A face bine…indiferent ca suntem medici sau avem orice alta meserie… ar trebui să fie atributul fiecăruia dintre noi”, a subliniat Tătaru.

Nelu Tătaru a condus Ministerul Sănătăţii în momentul în care a izbucnit pandemia de COVID în România, în martie 2020.

Te-ar mai interesa: Beneficiile cireșelor: câte poți mânca pe zi? Ce v...

El a deţinut funcţia de ministru al Sănătăţii până la data de 23 decembrie 2020. În calitate de ministru al Sănătății a luat măsuri pentru limitarea răspândirii infecţiilor provocate de COVID-19.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private