sâmbătă, septembrie 24, 2022

Fostul ministru al Sănătăţii, Nicolae Bănicioiu a fost trimis în judecată de DNA pentru trafic de influenţă şi luare de mită. El susține însă că nu e vinovat de niciuna din aceste fapte și că denunțurile sunt mincinoase. 

Bănicioiu este acuzat că a primit sume mari de bani de la doi oameni de afaceri pentru a menţine sau a numi în conducerea a cinci spitale persoane apropiate celor doi, respectiv a-şi exercita influenţa în acest scop.

Te-ar mai interesa: Fructele care se coc toamna târziu. Mihaela Bilic:...

”Denunturile sunt mincinoase!”

Nicolae Bănicioiu a avut o primă reacție la veste. Acesta spune că la mijloc e vorba de miciuni.

„Procurorul din acest caz a facut o ancheta bazata doar pe denunturile unor oameni ce vroaiu sa scape de puscarie, fara sa aiba vreo dovada directa sau indirecta la adresa mea! Au facut o incercarea de flagrant care le a esuat categoric despre care procurorul nu zice nimic si vrea sa o ascunda din comunicarea publica!

Nu exista absolut nicio fapta din cele spuse im comunicatul dna iar in instanta o sa demonstram ca acest dosar a fost facut asa ca anunturile cu recolta la hectar din perioada comunista- a luat doar denunturile si atit ! Fara sa faca vreo cercetarea pentru a vedea daca acele denunturi de confirma desi probele arata clar ca denunturile sunt mincinoase!”transmite Bănicioiu.

Te-ar mai interesa: Ce înseamnă dacă te uiți la ceas la 17.17! Univers...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private