luni, noiembrie 28, 2022

Se spune că unul dintre cele mai populare și mai eficiente fructe în procesul de slăbire ar fi coacăzele negre. Este mit sau realitate? Acest fruct chiar poate face minuni, ajutând la pierderea în greutate? Un studiu susține această teorie.

Fructul-minune care ajută la arderea caloriilor! Incredibil cum acționează de fapt


Extractul de coacăz negru, ajutor de nădejde

Coacăzele negre, în special cele din Noua Zeelandă, au un conținut ridicat de elemente care ajută la pierderea în greutate.

Extractul de coacăze negre, este un supliment cu continut mare de substanțe fitochimice naturale care transforma grăsimea in combustibil.

Te-ar mai interesa: Alertă sanitară! Experimentul secret cu care cerce...

Cercetătorii de la Universitatea din Chichester au descoperit că suplimentul a ajutat la creșterea arderii grăsimilor cu o medie de 25%.

In urma cercetarilor s-a dovedit ca persoanele care aveau mai multă grăsime pe picioare au realizat o scadere in greutate mai rapida fata de celelalte persoane are au participat la exepriment si care aveau mai multa grăsime in zoan mainilor sau abdomen.

Cercetătorii cred că acest lucru se datorează faptului că celulele adipoase din picioare ar putea contribui mai mult la arderea grăsimilor în timpul efortului decât în ​​brațe sau burtă.

Acest studiu a arătat că femeile și-au dublat rata de ardere a grăsimilor în comparație cu bărbații care au făcut mai multe exerciții fizice.

Te-ar mai interesa: De ce e bine să mănânci semințe de floarea-soarelu...

Mark Willems, profesor la Universitatea din Chichester, spune: „ Extractul de coacăze negre este un supliment foarte util pentru gestionarea greutății corporale, atunci când este utilizat împreună cu exerciții fizice și cu o dietă restricționată”.

„Aceste ultime rezultate oferă încă mai multe dovezi că extractul de coacăze negre din Noua Zeelandă poate oferi beneficii mai mari persoanelor care au câteva kilograme în plus – în special în picioare.

Te-ar mai interesa: Cauza și simptomele arterelor înfundate. Cardiolog...

„Nu trebuie să mergeți la sală sau să faceți exerciții intense ore în șir – vă puteți bucura de îmbunătățiri semnificative în timpul activităților normale pe parcursul zilei luând extrac de coacăz negru”, potrivit The Sun.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private