Sari la conținut

Fructul minune care te vindecă de cancer: Are efecte comparabile cu terapiile de chimioterapie

Sursă foto: arhiva Doctorul Zilei
Cancerul de prostata este cea mai frecventa afectiune maligna in randul barbatilor si este a doua cauza de deces prin cancer la barbati, dupa cancerul de plamani.

Fructul minune care te vindecă de cancer: Are efecte comparabile cu terapiile de chimioterapie

Lupta împotriva cancerului: Fructul care reduce riscul de deces. Are capacitatea de a reduce riscul de a muri din cauza cancerului.

Există fructe care fac minuni în vindecarea cancerului. Printre acestea se numără și un fruct tropical. Este vorba despre graviola.

Acest fruct tropical este bogat în vitamina C și antioxidanți care vă îmbunătățesc capacitatea de a lupta împotriva agenților patogeni și vă întăresc sistemul imunitar, ajutând la distrugerea radicalilor liberi.

Anumite studii ale oamenilor de știință au arătat că acest fruct are beneficii incredibile împotriva cancerului. Un studiu realizat de Constantino Mazanobile, profesor la Departamentul de Sănătate Mintală de la Universitatea din New York, a arătat că doi compuși din semințele de fructe tropicale au fost la fel de eficienți ca adriamicina, un medicament folosit în mod obișnuit în chimioterapie.

Citeste si:

Ucide șase tipuri de cancer

„Un compus din plantă a distrus selectiv celulele canceroase ale colonului cu o putere de 10.000 de ori mai mare decât adriamicina”, spune Domnul Mazzanobile, potrivit exquis.ro.

De asemenea, cercetătorii de la Universitatea Purdue au descoperit că extractele din frunze de Graviola au eliminat celulele canceroase din cel puțin șase tipuri de cancer și au fost deosebit de eficiente împotriva celulelor cancerului de prostată și pancreatitei.

Studiile au arătat că extractul de Graviola pare să acționeze și asupra celulelor canceroase din colon și sân, lăsând intacte celulele sănătoase, ceea ce chimioterapia nu poate face.

Alte studii de laborator au arătat că extractele de Graviola pot ucide unele tipuri de celule canceroase hepatice.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.