Sari la conținut

Gala CAPITAL TOP Performeri în Sănătate. Dr. Felix Popescu: „Au fost peste 200 de operații pro bono după tragedia Colectiv”

Credit foto: infofinanciar.ro

Din cuprinsul articolului

Medicul Felix Popescu vorbește puțin despre realizările sale, dar, după tragedia din Colectiv, el a realizat pro bono peste 60 de operații de specialitate. Tot atunci s-a născut și o premieră mondială absolută: primul transplant de păr și sprâncene pe piele arsă și grefată realizat cu succes.

Clinica Dr. Felix Hair Implant este un brand internațional, iar medicul Popescu este un speaker nelipsit de la marile adunări de specialitate ale International Society of Hair Restoration Surgery și FUE EUROPE – Hair Transplant Society.

La ridicarea premiului Capital, dr Felix Popescu a spus: ”Vă mulțumesc că ne apreciați munca. Acest premiu este se referă mai ales la proiectul Colectiv pe care l-am început la un an după accident. Și trebuie să spun că au fost peste 200 de operații pro bono în acest proiect.

Primele rezultate le-am prezentat internațional în 2018 și au fost foarte apreciate, mai ales primul caz de transplant de păr care a modificat în bine dorința unei persoane de a renunța la viață, tot o victimă de la Colectiv. Ești mândru când primești atât recunoștință, dar mai avem două premiere mondiale: primul transplant alogenic de păr și primul autotransplant de păr din lume!”

Un altfel de Academie

Revenind la realizările profesionale pe care Dr. Felix Popescu şi le poate trece cu mândrie în CV, unul dintre lucrurile cu care se poate mândri, este acela că Echipa Medicală Dr. Felix Hair Implant Institute este bazată exclusiv pe medici specializaţi în tehnica Q-FUE la Londra.

De a lungul timpului, peste 300 de medici au fost instruiţi în cadrul acestei Academii, medici recunoscuţi la nivel mondial pentru profesionalismul desăvârşit. Multe nume celebre precum Wayne Rooney, Roger Johnson, fotbalişti englezi sau supermodele masculine, au ales medici ce au fost instruiţi în această tehnică.

”Chirurgia plastică, în afara beneficiilor reconstructive, permite și îmbunătățirea aspectului, ce poate reda încrederea în sine sau chiar reintegrarea în societate. Deși pare ceva banal în a „completa” cu păr zonele depletate, acea completare poate efectiv schimba cursul unei vieți anoste, deprimate sau cu dificultăți în socializare.

Am făcut, în premieră mondială, transplant capilar pe grefe de piele post arsuri severe (cazurile Colectiv, dar nu numai), iar succesul incredibil ne-a permis să definim pentru prima dată „chirurgia reconstructivă a părului”. Acum suntem invitați la toate congresele internaționale de profil pentru a împărtăși din experiența noastră”, a declarat dr Popescu într-un interviu, potrivit infofinaciar.ro.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel