joi, iulie 9, 2020

Găsești animalul din fotografie, cât ești de perspicace? Puțini sunt cei care reușesc. Tu poți identifica un animal în această poză?

Oamenii adoră să rezolve puzzle-uri, probleme, necunoscute. Jocuri de perspicacitate.

Ne place să găsim diferențele din poze sau elemente mai puțin vizibile. Da, sunt exerciții antrenante pentru creier, care ne solicită funcția cognitivă, perspicacitatea și imaginația.

Citește și:

Iluzia optică este o metodă foarte îndrăgită. De-a lungul istoriei Internetului, multe fotografii au stârnit valuri de interes. Găsește câte buline sunt, dacă sunt fotografii identice sau identifică un anume personaj.  Iluzii apar la interacțiunea diverselor idei predefinite privind lumea exterioară și care conduc la așa-numita “deducție inconștientă”. Sunt cele mai interesante și mai bine cunoscute. Nu au o cauză fiziologică, acționează la nivelul interpretării vizuale, al ipotezelor preconcepute. Au fost studiate în secolul al XIX-lea de către Hermann Helmholtz.

Citește și:

De aceea, vă propunem și noi azi un mic joc. Poți găsi animalul din această fotografie?

La prima vedere, pare o fotografie drăguță a unui parc gol. Avem câteva elemente clare, nu e nimic altceva. Sau mai este?

Poți identifica în fotografie un animal? Și dacă da, spune-ne și nouă în cât timp. Ce animăluț ai găsit?

Mulțumim că intri în joc.

Parteneri