Sari la conținut

Scandalul cu Kate Middleton ar putea pune capăt uneia dintre cele mai importante tradiții ale familiei regale

Deși Kate Middleton și-a cerut scuze după ce Palatul Kensington a publicat o fotografie de familie modificată digital, făcută de prințul William la Adelaide Cottage cu ocazia Zilei Mamei, scandalul care a urmat ar putea pune capăt uneia dintre cele mai emblematice tradiții ale familiei regale.

Fotografia editată a Prințesei de Wales ar putea avea repercusiuni grave

Controversa care a urmat pozei editate a lui Kate Middleton a determinat mai multe agenții fotografice importante să retragă instantaneul, prima fotografie oficială a prințesei de Wales de la operația abdominală din ianuarie, de teamă că ar fi fost „editată la sursă”.

Kate Middleton este profund întristată de vâlva provocată de editarea fotografiei sale

Se spune că Middleton este „foarte tristă” că simpatica fotografie a stârnit o furie mondială și nu și-a imaginat niciodată repercusiunile pe care le va provoca curiozitatea ei în Photoshop, ceea ce a determinat coroana să ia o decizie drastică în această privință.

Pentru Prințesa de Wales, realizarea și postarea unor fotografii informale de familie pentru a marca zilele de naștere sau evenimentele speciale ale copiilor ei era ceva special și semnificativ. Dar această dulce tradiție ar putea lua sfârșit în curând, potrivit unui expert regal.

Vorbind pentru Mirror, Ingrid Seward a declarat: „Poate că William și Kate vor decide că nu merită să își facă propriile fotografii și să le publice în mass-media? Ar putea fi o măsură de precauție prudentă.

„Când prințul William era un copil mic, Charles și Diana au permis fotografilor și unei camere de televiziune să intre în grădina lor împrejmuită de ziduri de la Palatul Kensington.

„Jurnaliștii l-au fotografiat corespunzător pe micul Wills, iar fotografiile au fost distribuite ziarelor, agențiilor și canalelor de televiziune. A funcționat bine”, a spus el.

Prințesa Diana a început apoi să apeleze la fotograful ei preferat, Tim Graham, pentru a face fotografii „private”. În acest fel, instantaneele erau distribuite exclusiv persoanelor sau presei dorite de ea.

„Controversa recentă le-a provocat lui Kate și William un stres și un disconfort considerabil. Prințesa de Wales nu ar fi trebuit să fie nevoită să își ceară scuze pentru că ne-a oferit tuturor o fotografie frumoasă, chiar dacă a fost făcută de soțul ei.”

Prințesa de Wales a fost presată să publice fotografia

Deși aproape toate fotografiile familiei regale sunt retușate într-o oarecare măsură, Seward a declarat că evenimentul a luat amploare în momentul în care s-au creat zeci de teorii în jurul stării de sănătate a lui Kate Middleton.

„A fost pentru a arăta lumii că Kate se recupera bine. Dar odată ce s-a aflat că fotografia a fost modificată cu Photoshop, tot restul a fost pus sub semnul întrebării”.

„Ea a fost puternică în fața criticilor, dar probabil că își dorește să nu fi acceptat niciodată ideea de a publica fotografia. Așa că, din păcate, s-ar putea să nu o mai facă niciodată”, a conchis el.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel