luni, decembrie 5, 2022

Nu toate afacerile se dovedesc de succes pentru abilul om de afaceri implicat în mai multe domenii de activitate, în politică și de curând în sănătate. Spitalul lui Gigi Becali, care propune atât tratamente alternative de combatere a cancerului cât și investigații ce țin de medicina clasică stă destul de prost la capitolul rezultate financiare informează wowbiz.ro.

Conform ultmului bilanț contabil actualizat pe site-ul Ministerului Finanțelor, după doar câteva luni de existență, spitalul la care Becali este asociat cu 90% avea deja datorii de peste 9.000.000 lei (1,9 milioane euro). Este vorba despre cifrele referitoare la anul 2017, an în care firma a și fost înființată. Este posibil ca investițiile privind deschiderea spitalului să fi dus la acest rezultat, rămâne să vedem evoluța rezultatelor în anul 2018.

Te-ar mai interesa: Soția lui Cabral, suspectă de CANCER: Nu am mai vo...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private